Zimní inspirace

Leopardí vzor je opět v kurzu. Módní trendy jsou od toho, aby nás inspirovaly, ale samozřejmě to neznamená, že musíme vyházet část skříně a nakoupit nové oblečení. Vždycky je potřeba udělat nějaký ten kompromis. Ideální je sloučit módní vychytávky se stylem, který upřednostňujeme.
Leopardí vzor může být výrazný a pro někoho i obtížný na nošení, ale opak je pravdou. Tento zvířecí motiv je velice vkusný, elegantní a nadčasový. Možná je trendy teď, ale určité trendy se vrací a opakují pořád dokola. A proto nikdy neuděláte chybu, když si leopardí vzor obléknete k celočernému outfitu. Klidně začněte s doplňky a postupně vybírejte leopardí oblečení. Já jsem zvolila leoaprdi sukni v mé oblíbené midi délce, kterou můžete nosit celoročně. V zimním období zkombinujte s péřovou bundičkou a kotníkovými botami.

soliver_2

soliver_4

soliver_3

Žlutá je krásná barva, která nejen, že rozzáří den, ale také váš outfit i lidi kolem. Pokud tedy toužíte probarvit pochmurné zimní dny, tak jistě tuto barvu ve svém šatníku uvítáte a budete nadšení. Pokud nemáte rády nudu, pořiďte si v této barvě teplou a praktickou péřovou bundu. Umí rozzářit i nejnudnější outfit a povýšit jej na trend sezóny. Navíc celkovému vzhledu dodává maximální šmrnc, kterému nelze odolat. Prošívané bundy jsou právě teď žhavým trendem, který se rozhodně hodí do města, na volný čas i na hory. Když ji zkombinujete s klasickou černou, máte vyhráno.

soliver_15

soliver_1

Veškeré oblečení naleznete v obchodním centru Atrium Palác Pardubice.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána