Zima v Leder Pellicce

Po ránu nám klesá teplota pod nulu,  takže zima je za rohem. A protože je potřeba se před chladem chránit abychom nezmrzli, přináším tipy na zimní bundy. Velkým hitem už několik sezón jsou bundy nebo kabáty s kožíškem, které sluší všem dámám. Jsou velice funkční, praktické a také stylové. Troufám si říct, že bunda s chlupatým límcem nikdy z módy nevyjde. Kožešina je celkově na podzimní i zimní období takovým příjemným doplňkem a hodí se do sportovního i elegantního stylu.

ledder_pelicce_39

ledder_pelicce_44

Pokud už dlouho hledáte a toužíte po pohodlné a trendy zimní bundě, jednoznačně ji naleznete v prodejně Leder Pellicce. Nejdůležitější je zůstat pěkně v teple a správná zimní bunda by měla toto splňovat. Bundu vybírejte z nepromokavého materiálu, s kapucí, která je perfektně praktická do deště i sněhu. Ideální je si pořídit minimálně dvě zimní bundy. Jeden módnější a elegantnější kousek do města, a druhý, funkčnější, na dlouhodobější pobyt venku.

ledder_pelicce_4

ledder_pelicce_8

V prodejně naleznete také různé inspirace elegantních kabátů, umělé či přírodní kožešiny, ponča, vlněné svetříky, halenky či různé styly a střihy šatů. Vaši pozornost přitáhnou také nádherné módní doplňky - kabelky, psaníčka, rukavice..., které můžete přímo doladit k zvolenému outfitu.

1_1

ledder_pelicce_35

Leder Pellicce je česká firma, která dlouhodobě patří k nejvýznamnějším dodavatelům kvalitních značkových dámských zimních bund v EU, zejména pak v České a Slovenské republice. Tato prodejna je určená pro ženy všech věkových kategorií, které oslovuje sportovně-vycházkový styl, klasická elegance a příjemné, kvalitní materiály. Pestrá nabídka vychází z prověřených střihů upravených pro různé typy postav. Kolekce obsahuje také dámské oděvy v nadměrných velikostech. Zde si doopravdy vybere každá z nás.

ledder_pelicce_45

ledder_pelicce_1

Skvělým tipem je trendový kousek do města ve výrazné červené barvě, který sluší bundičkám i kabátům. Vaše křivky zvýrazní a vylepší i delší prošívaná projmutá bundička. Celkově bych doporučila zvolit délku do poloviny zadečku, ale nosí se i delší střihy, do půli stehen, nad kolena, či pod kolena. Záleží, který střih se hodí dané postavě a hlavně v čem se cítíte příjemně a pohodlně.
Zavítejte i vy do obchodního centra Atrium Palác Pardubice a navštivte prodejnu LEDER PELLICCE
nacházející se v prvním patře.

ledder_pelicce_9

ledder_pelicce_46

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána