ŽHAVÝ LETNÍ POTISK

Nosíte krátké sukně? Myslím, že je to skvělý tip do převládajících horkých letních dnů. Můžete je nosit na volný čas, na dovolenou, ale také když děláte v kanceláři, kde nemáte striktně předepsaný dress code a můžete si dovolit i kratší střih. V dnešním článku se můžete inspirovat outfitem, jehož hlavní rolí hraje kratší elegantní sukně s dominantním trendy potiskem palmových listů. Palmové listy k létu jednoznačně patří. Pokaždé dodají příjemnou dovolenkovou atmosféru a tropickou svěžest do jakéhokoliv zvoleného outfitu.

atrium_cervenec_49

atrium_cervenec_45

Nevíte s čím takovou sukni kombinovat? Když si pořídíte jakoukoliv nazdobenou sukni, měla by ve vašem outfitu dominovat. Naprosto jednoduše, stačí zvolit jednobarevný vršek, nejlépe v tónu, který se objevuje na sukýnce. Rozhodně to takto vypadá elegantněji, čistě a uceleně. V žádném případě ke krátké sukni neoblékejte vyzývavý vršek. K takovému střihu je ideální volbou volnější košile, halenka nebo tričko. 
K tropickému potisku se nejvíce hodí slaměný klobouk a velká praktická kabela ve stejném barevném tónu, díky kterému se nechá trendová sukně pořádně vyniknout. Výraznější barva lodiček ukazuje, že móda je mi blízká a nebojím se ji.

atrium_cervenec_50

atrium_cervenec_53

atrium_cervenec_42

Celý tento outfit (kromě bot) pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně H&M.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána