Zelené kalhoty pro každou příležitost

Ve vzduchu už můžeme cítit jaro a vlastně i dnešním dnem oficiálně začíná. Každá z nás se už určitě těší na sluníčko i jarní atmosféru, ale hlavně na jarní oblečení. Na jeho příchod se již teď můžeme připravit díky výraznějším barvičkám, které jsou absolutním každoročním hitem sezóny. I když letošní barvou je korálová, v tomto článku středobodem pozornosti je jednoznačně šťavnatá zelená barva. Zlepšuje náladu, takže zaručeně budete mít hezčí den nejen vy, ale i vaše okolí. Je osvěžující barvou a značí nové začátky, stejně jako se příroda probouzí k životu. A kupodivu se dá docela dobře kombinovat a může slušet skoro každému.

DSC05811

DSC05813

Široké kalhoty jsou už několik let trendem, ale ne každá z nás si na ně troufá. V některých z nás vzbuzují rozporuplné pocity a přitom působí velice pohodlně, elegantně a ještě udělají divy s postavou. Dokážou krásně opticky prodloužit a zeštíhlit figuru. A co je na kalhotách se širokými nohavicemi nejlepší? Hodí se pro jakoukoliv příležitost. Můžete v nich vyrazit do práce, na večerní párty, nebo jen tak pro volný čas, například na procházku po městě a vždy budete vypadat skvěle. Záleží jen na střihu a dobře zvolených doplňcích. Ozvláštněním širokých kalhot můžou být také vázačka v pase, která perfektně zakrývá nedokonalé bříško a díky vyššímu pasu dáme důraz na jeho štíhlost.

DSC05814-Edit

DSC05802-Edit

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně PROMOD.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána