Zářivé a zároveň nositelné

 K jaru neodmyslitelně patří šaty. V dnešním příspěvku vám představuji v barvě optimistické, energické, prostě se teď perfektně hodí. Pokud nejste dostatečně odvážná na oblečení v této barvě, zkuste sáhnout třeba po doplňcích. Boty, kabelka, šátek a nebo výrazně sytý lak na nehty s rtěnkou. I tímto se dá dokonale oživit každý outfit. Zpátky k šatům. Zvolila jsem délku midi, která už v dnešním módním světe patří mezi "must have" kousky každého dámského šatníku. Působí velice elegantně, důležitě a hlavně pohodlně. Zrovna tento styl délky se dá nosit na jakoukoli příležitost a navíc pro každé roční období.

DSC_2763_1

DSC_2753

 A abychom byly připravené na jakékoli jarní teploty, rozhodně je potřeba vrstvit. Křivák to jistí, dodává rebelský nádech. Zářivé barevné provedení na šatech jsem utlumila černou, tím se prostě nic nezkazí. Kotníčkové boty s otevřenou špičkou mě baví a praktická kabelka s řetízkem je nutnost. 

DSC_2689

DSC_2694

DSC_2759_1

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥