Zamilujte si vínovou

Celočerné outfity jsou mé oblíbené, když se mi nechce vymýšlet nic složitého. Černá je docela běžná i pro většinu lidí a v zimním období ji na ulici potkáváte častěji než v jiném ročním období. Příjemně překvapit můžete monochromatickým outfitem ve vínové barvě.

a-vinova

Outfit v jednom odstínu, kromě černé, může působit na okolí nudně až skepticky, ale pokud víte, jak ji správně obléknout, rozhodně s ní nešlápnete vedle. Vínová je barva magická, elegantní, svůdná až vyzrálá, také je symbolem moudrosti. Proto je vhodná na pracovní pohovor nebo důležitou schůzku, na které chcete stoprocentně zaujmout. Navíc sluší každé ženě bez ohledu na odstín pleti nebo barvu vlasů. Naprosto jednoduchou volbou jsou tyto plisované šaty se stojáčkem. V tomto případě se nemusíte bát ani vrstevní. Kombinací chlupaté vesty s koženkovým křivákem ozvláštníte každý look a je ideální do chladnějších dnů či do klimatizovaných prostor i do auta. Celkový outfit působí elegantně a je příkladem každodenního outfitu do práce.

c-vinova

Pokud patříte mezi konzervativní typy, zkuste pro začátek alespoň doplňky. Sáhněte například po klobouku, čepici, botách, punčochách, kabelce nebo se rovnou zaměřte na vaše rty či nehty. Vínová se krásně kombinuje s černou, což v zimním období dodá šmrnc celkovému looku. A když nechcete nosit vínovou jen k černé, perfektně ladí i s tmavě modrou, khaki nebo s béžovým až velbloudím odstínem a klasickou bílou. Rozhodně moderní podání vykouzlíte v kombinaci se světle růžovou, která chladné roční období příjemně oživí. Dejte téhle barvě šanci a zařaďte ji i vy do svého šatníku.

e-vinova

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána