Zamilujte si květinové kalhoty

Letní sezóna s sebou přináší jako každý rok květinové potisky. Na tomto blogu jste mohli vidět několik inspiračních článku a outfitu s tímto motivem. A v dnešním looku zahlédnete květinové kalhoty. Na jaro a léto se krásně hodí a můžete je nosit do práce, do města, na volný čas, na procházky, klidně i večer do společnosti. Možná se vám nezdá, ale jsou velice univerzální, nositelné na jakoukoliv příležitost a hlavně budete v nich vypadat stylově. Pokud jste kalhotový typ, tak v tomto slunečném období určitě vyměňte tmavé kalhoty za tento veselý kousek.

tom_taylor_4

Kalhoty s květinami jsou samy o sobě výrazným kouskem oblečení, proto je dobré kombinovat jednobarevné vršky - topy, trička, halenky, košile. Samozřejmě, květy můžete směle kombinovat i s ostatními vzory, jako jsou pruhy či geometrické tvary, jen nezapomínejte, že méně je více. Pokud máte náladu na lodičky, jsou samozřejmě vítané. Máte-li raději boty bez podpatku, oblékněte například balerínky do špičky nebo různé sandálky či pantofle.

tom_taylor_8

tom_taylor_14

tom_taylor_13

Celý tento outfit pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice.
Kalhoty a top TOM TAILOR (přízemí) 
Boty DEICHMANN (přízemí)

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána