Základ šatníku: ČERNÉ ŠATY

Pokud vám chybí naprosto klasické základní pilíře šatníku, které nikdy nevyjdou z módy, tak díky dnešnímu článku to musíte změnit! Takovou samozřejmostí, kterou by měla vlastnit každá z nás jsou nesmrtelné tzv. "Little Black Dress". Mít doma perfektní černé šaty je nutnost. Nejen proto, že to říkala Coco Chanel, především proto, že vás zachrání v každé situaci a v nichž navíc vždy budete vypadat perfektně! Stačí jen vhodně kombinovat: podle osobního vkusu i nosit pro celou řadu příležitostí. Jsou k dostání v nespočetném množství střihů. Jejich obrovskou výhodou je, že nepodléhají módním trendům, jako ostatní módní kousky. Ulehčete si denní rozhodování před vaším šatníkem a nechte se trochu inspirovat o této nesmrtelné klasice.

DSC_1547_2

Černé jednoduché pouzdrové šaty symbolizují eleganci, ženskost a vytříbený vkus už desítky let. Najděte si model, který vám střihově perfektně sedí a navíc je ušit z dobrého materiálu. Délku volte spíše ke kolenům či mírně nad ně. Volte skutečně variabilní model, střihy bez rukávů či s krátkými rukávky vám rozšíří množnosti kombinování. Tento konkrétní střih šatů, který vidíte na prvních fotkách sluší jak mladé slečně, tak vyrazit dech v nich může i žena po padesátce. Šaty jsou naprosto střídmé, ale právě v hladkém a elastickém střihu nádherně vyniká krása ženských křivek. Proč je musíte mít i vy? Protože nám ženám dodávají punc elegance a muži je nepřestávají obdivovat.

cerne_saty

cerne_satyy

Své oblíbené malé černé nemusíte volit jen na formální příležitosti či večírky, ale se správným stylingem je můžete provětrat i během všedního týdne. A proto vám v tomto druhém outfitu přináším ležérnější volnočasový styl. Naprosto obyčejný (velice příjemný a pohodlný) materiál, ale se zajímavě řešeným výstřihem na zádech dokáže vzbudit pozornost. O stylový kontrast se postarají tenisky, ty se v posledních sezonách nosí se vším. Večer je můžete vyměnit za výraznější lodičky nebo sandálky na podpatku.

IMG_6946

IMG_6947

Pokud netoužíte po šatech, které každý stokrát viděl, zapátrejte mezi nápaditými kousky. Pořídit si můžete šaty s transparentními prvky, jak můžete vidět u tohoto posledního looku. Při výběru šatů se přitom neřiďte jen srdcem, ale také rozumem. Za cíl si dejte zvýraznit partie, které na sobě máte rády, a klidně naopak ututlejte ty, kterými se chlubit nechcete. A konečně, když už na ty pravé šaty natrefíte, nenechávejte je zbytečně dlouho o samotě.

IMG_8860

IMG_8861

Černé šaty můžete kombinovat podle libosti, střídejte doplňky, oživte je pokaždé něčím jiným a nikdo nepozná, že už jste je na sobě párkrát měla. Pořiďte si i vy do svého šatníku alespoň jedny černé šaty a žádná společenská událost vás nepřekvapí.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, či toužíte po změně zevnějšku sebe samotné, nebo potřebujete pomoci vybrat vhodné oblečení na určitou příležitost, tak nakupování se stylistkou je tím ideálním řešením! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Pokud máte zájem o mé služby stylistky, využijte je bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Registrujte si volné termíny zde.

Mějte se krásně a těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána