Základ šatníku: Bílá košile & Boyfriend džíny

Při nakupování s klientkami se často potýkám s tím, že ženy si nevědí rady s naprostým základem ve svém šatníku. A proto jsem se rozhodla napsat první ze série článků o napsrostým ZÁKLADU ŠATNÍKU MODERNÍ ŽENY, a to bez ohledu, jestli vám šatník praská ve švech nebo naopak, jste nešťastní, že máte pořád skříň poloprázdnou a nemáte co na sebe. Naprostým základem je bílá košile, možná pro někoho úplně nudným kouskem, ale za to úžasně kombinovatelným. Máme různé střihy košil a taktéž i několik druhů materiálu. Je jen čistě na vás, kterou variantu zvolíte, jde hlavně o příjemný pocit při nošení. Tento univerzální kousek oděvu lze kombinovat na různé způsoby (zastrčen do sukní, kalhot, nebo jen ležérně vystrčený). Košili můžete přepásat páskem, doplnit o zajímavou brož, šátek, uvázat kravatu či motýlek. Taktéž vypadá super s ohrnutými rukávy nebo jen nechat volně rozepnutou a pod ní vzít tílko. Potupně se dostáváme k dnešnímu celkovému looku, kdy jsem jednoduchou košili oblékla do boyfriend stylu. Konkrétně si můžete všimnout  košile v kombinaci se svetrem, kde detailem je vykukující límeček a spodek košile. Z vlastní zkušeností mohu říct, že bílá košile je nestárnoucím kouskem, který můžete kombinovat donekonečna!

DSC_0808

DSC_0781

DSC_0749

DSC_0753

Jak jsem už zmínila boyfriend styl, tak to je hlavně díky střihu džín, které taktéž patří k základním kouskům oblečení každé moderní ženy. Boyfriend džíny válcují módní svět už několik let a myslím, že se jen tak neomrzí. Žena se v nich cítí velice příjemně a pohodlně. Důležitým detailem je ohrnování těchto džín, které dodají ženskost. Pokud se odhodláte na tento pánský prvek, nezapomínejte je kombinovat s dámským. Ideálně si k nim obout jednoduché lodičky, ale pokud zvolíte pohodlné tenisky, vršek lze nahradit něčím jemným až romantickým, přesně tím, co k ženě patří. Boyfriendy samozřejmě nejsou kouskem, jako košile, ve kterém vyrazíte do kanceláře, ale  v rámci volnočasové módy nebo na večer jsou nenahraditelné. A protože venku není ještě úplně jarní počasí, celkový look jsem uzavřela kabátkem tzv. trenčkotem, který by určitě neměl chybět v šatníku každé ženy. Je to nadčasový kousek, který lze unosit hlavně na podzim, nebo v jakémkoliv chladnějším období. Jak jsem vám tento nadčasový outfit líbí?
DSC_0798
 
DSC_0742
DSC_0806

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, či toužíte po změně zevnějšku sebe samotné, nebo potřebujete pomoci vybrat vhodné oblečení na určitou příležitost, tak nakupování se stylistkou je tím ideálním řešením! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování.
Pokud máte zájem o mé služby stylistky, využijte je bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Registrujte si volné dubnové termíny zde.

Mějte se krásně a těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána