Za kulturními zážitky

Možná nepatříte k milovníkům divadla, ale určitě jednou za čas nějaké to představení navštíví každý z nás. A protože je to společenská událost, nesmí chybět ani společenský oděv. Určitě dbejte na vhodné oblečení a vyhněte se tak nepříjemné až trapné situaci ve společnosti. V každém případě vynechte džíny i sportovní oblečení. Děrované či jiné výstřední barevné punčocháče se na tuto příležitost také nenosí. Na nohy nepatří tenisky, sandálky ani baleríny. A vyhněte se neonovým barvám. 

Pietro_Filipi_17

Nemusíte se bát, že byste si do divadla museli obléci velkou večerní toaletu. Ty jsou vyhrazeny pouze na slavnostní premiéry. Doporučuji společenské šaty či koktejlky, vhodnou volbou jsou černé koktejlové šaty, kterými nikdy nic nezkazíte. Hlavně ať jsou vám šaty příjemné a pohodlné na těle. Dbejte na délku sukně, ta by měla sahat minimálně ke kolenům. Mini délka je vyloučená. Obujte si společenské boty na podpatku. Do divadla se nosí psaníčko, malá kabelka, která slouží především jako doplněk. Něco, do čeho se vejde kapesník, mobil a pár korun na sklenku vína o přestávce, je tak akorát. 

Pietro_Filipi_11

Pietro_Filipi_19

Barvy by měly být spíše tlumené, proto jsem v dnešním outfitu zvolila decentní barevnou kombinaci s hravým asymetrickým geometrickým potiskem, který dodává originální vzhled. Tento střih perfektně opticky zeštíhlí postavu, jak je vidět na fotkách, je vhodný i pro těhulky a navíc je úžasně pohodlný. V ruce je samozřejmostí malé psaníčko, které působí i jako šperk. Podpatky jsou pro návštěvu divadla u žen téměř nutností a pokud zvolíte široký podpatek, vaše chůze bude jistější a pohodlnější. Vršek šatů zdobí netradiční kousek kožešiny, který působí luxusně a pro speciální příležitosti se perfektně hodí.

Pietro_Filipi_25

Pietro_Filipi_10

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prvním patře v prodejně PIETRO FILIPI.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána