Vzory by vám v šatníku neměly chybět

Leopardí vzor už delší dobu patří mezi žhavé trendy. Pokud se vám zdá, že je nevkusný, či laciný, tak tohle je už dávno minulostí. Právě naopak, jedná se o vzor, který se dá krásně a snadno kombinovat a spolu se správně zvolenými doplňky vypadá luxusně a nadčasově.

DSC_0780

Základním pravidlem pro úspěšné kombinování leopardího vzoru je, že ostatní kousky zvolíte jednoduché a nejlépe v barvě vzoru. Perfektně se kombinuje se všemi neutrálními tóny - nejen s černou a bílou barvou, ale také béžovou, hnědou, či dokonce vínovou. Pokud se váš šatník skládá ze samých jednoduchých basic kousků, tak zimní kabát či bunda v tomto vzoru vám udělá velkou službu. I když se vám leopard líbí, ale myslíte si, že byste se v oblečení v tomto vzoru příliš necítila, tak nejjednodušší je sáhnout po leopardích doplňcích, které ozdobí i velmi jednoduchý outfit. Skvělým doplňkem jsou boty, pásek nebo i šála či čepice.

C2E57678-5A25-4D53-A1D8-A0ADE8854CEC

03F347CC-F826-4C63-83A8-91793A8629B8

Mějte na paměti, že leopardí vzor či další výrazné vzory, poutá pozornost, proto ho nepoužívejte na problematické partie, ale naopak na tu část těla, kterou chcete zvýraznit. Máte problém se širokými boky? Zvolte v leopardím potisku spíš halenku nebo svetr. Pokud máte štíhlé nohy, nechte vyniknout na kalhotách. Pokud chcete osvěžit svůj šatník něčím rafinovanějším, ale přitom elegantním, sáhněte v obchodě po vzorovaných punčochách. Vybírat můžete z mnoha podob. Prodávají se s leopardími vzory, zebřími nebo s geometrickým či károvaným potiskem, s puntíky a různými nápisy či jinými detaily.

at_a_33

at_a_38

at_a_31

Punčocháče pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v přízemí v prodejně CALZEDONIA.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána