Vykročte do nového roku tou správnou nohou!

Každý z nás se těší na výjimečný okamžik, jeden z nejslavnostnějších momentů v roce a to na štědrovečerní večeři. Věřím, že ten jste si užili hlavně ve zdraví, v poklidu a s těmi, které máte rádi. Umocnění té správné vánoční atmosféry dodá i slavnostní outfit, který využijete i na přivítání nového roku. Nemusíte vymýšlet složité módní kreace. Stačí zvolit elegantní černé šaty.

1malecerne

2malecerne

Malé černé šaty jsou naprosto nezbytným kouskem každého dámského šatníku, proto věřím, že je má každá z nás. Tento skvělý kousek nás zachrání v každé čekané i nečekané situaci. Čím jsou šaty jednodušší, tím jsou i univerzálnější, a tudíž je můžete vzít kamkoliv. Já jich mám doma hned několik a kombinuji je na různé způsoby, třeba s kloboukem a kotníkovými botami do města, s výraznými botami na jehlách na párty i s lodičkami na běžný den či na večeři. Právě zde můžete vidět, že malé černé se krásně hodí na silvestrovský večírek nebo pokud vás čekají nějaké jiné večírky, tak si je klidně můžete vzít také.

4malecerne

5malecerne

V zimním období jsou skvělým přítelem i černé punčocháče. Pokud víte, že se nebudete toulat dlouhé hodiny po venku, zvolte různé vzorované, které celkový outfit vyzvednou a s kozačkami nad kolena dodávají ten správný nádech luxusu. Nechcete-li utrácet za doplňky, dožeňte to make-upem. Úplně postačí namalovat rty a nehty svůdnou červenou rtěnkou a vaše klasické černé šaty rázem získají šmrnc. Nebojte nosit své malé černé šaty v zimě, v kombinaci s teplým kabátem či kožešinovou vestou budete působit luxusním dojmem.

6malecerne

Závěrem dnešního článku bych vám ráda popřála krásné a radostné vykročení do nového roku 2019. Hodně zdraví, úspěchů, spokojenosti a skvělých lidí kolem.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána