Vsaďte na kvalitu

V dnešním článku vás ráda inspiruji nadčasovými outfity značky Pietro Filipi. Tak pokud si děláte pořádek v šatníku a potřebujete ho obměnit nebo doplnit o kvalitní kousky, zde jste na správném místě. Zapomeňte na chvíli na každodenní starosti a poskládejte si nadčasový, praktický a kombinovatelný základní šatník.

Pietro_Filipi_31

V prvním looku jsem vsadila na slušivý kalhotový kostým, který je svým vzorem i střihem nadčasový a velkou parádu v něm uděláte i za 10 let. S klasickými střihy a vysoce kvalitními materiály nikdy nezklamete, ba naopak, každá elegantní dáma vždycky ví, že to jsou základy šatníku a letošní móda nám hraje do karet. Ideální barvou kalhotového kostýmu je neutrální šedá. Pokud se vám zdá jednobarevný kostým fádní, skvělou alternativou jsou letos různé typy kostek. Můžete si je obléknout v každém věku a pokaždé budete vypadat skvěle.

Pietro_Filipi_32

Pietro_Filipi_33

Krásně se kombinují s bílou romantickou halenkou, bílým tričkem,  skvěle vypadá i s jednobarevným topem či svetříkem v jednoduchém střihu. V případě, že chcete schovat krk a dekolt, tak tenký rolák. Umění kalhotového kostýmu spočívá v tom, že vyzdvihne to, co má, a schová to, co nechcete, aby ostatní viděli. Tento outfit působí seriózně, ale i nenásilným a uvolněným dojmem díky správně zvolené kabelce. A na závěr jsem ke kostýmku zvolila otevřené boty, které ještě více odlehčí celkový dojem.

Pietro_Filipi_34

Pietro_Filipi_13

Druhým outfitem pro dnešní inspiraci jsou tyhle perfektní dlouhé košilové šaty. Nic není tak variabilní, praktické a pohodlné jako tento střih šatů. Tímto jedním kouskem uděláte parádu v práci, na rande, můžete si je obléknout na neformální letní večírek i na dovolenou. S košilovými šaty zkrátka nešlápnete vedle a když vsadíte na kvalitní materiál, vydrží vám ve skříni několik let. 

Pietro_Filipi_26

Pietro_Filipi_22

Pokud dlouhé košilové šaty ještě nemáte, je nejvyšší čas to změnit. Klasikou jsou bílé, ale tyhle s jemným proužkem jednoznačně vedou. V nich budete určitě nepřehlédnutelná. Když se ochladí, můžete přes ně hodit koženou bundu, džínovou bundu, sako nebo svetřík. Pryč jsou doby, kdy se k šatům mohly nosit jen boty na podpatku. Móda si teď ráda zahrává s kontrasty, tak je vyzkoušejte i vy. Místo ryze holčičích doplňků obujte klidně tenisky, přes rameno přehoďte stylovou kabelku v podobě batohu a celé to dotáhněte k dokonalosti výraznou rtěnkou či lakem na nehty. Pokud se však chystáte na večerní schůzku, doporučuji zvolit sandálky na podpatku, které vyzdvihnou celkový dojem.

Pietro_Filipi_14

Pietro_Filipi_27

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prvním patře v prodejně PIETRO FILIPI.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána