Vrstvěte a vsaďte na kvalitu

Prosinec je nejkrásnější měsíc v roce - čas plný světýlek, měsíc radostí, ale u někoho i shon a předvánoční šílenství. Každopádně netřeba se stresovat, ale užívat každý jeden den a těšit se na Vánoce. Co se týče počasí, v posledních letech je tak trochu aprílové a z prosince se tak stává měsíc přechodný mezi podzimem a zimou. Není divu, že si někdy vystačíme s kotníkovými boty, jindy však potřebujeme vysoké zateplené kozačky. Někdy se musíte obléct pořádně teple, jindy stačí jenom svetřík a podzimní bundičku. Ale podívejme se z té lepší strany, střídání teplot je ideální pro různé kombinace a vrstvení. Pokud vám rychle dojdou nápady, střídejte svetry, šály, čepice, boty a máte nespočet různorodých outfitů.

IMG_8807

IMG_8803

Já jsem si pro vás připravila look, který můžete nosit i v chladnějších dnech. Skvělá letecká bunda s kožíškem je naprostým must have. Základem je hlavně dobře zvolený střih a také příjemný a hřejivý materiál. Je to taková pomyslná tečka za odchodem z domu, která vás nejen zahřeje, ale také skvěle vypadá. Pokud si říkáte, že zima je na oblékání nudná a otravná, protože se neustále balíte do několika vrstev, nezapomínejte na sílu detailu. Ten nechte vyniknout jakmile odložíte kabát nebo bundu. Skvělým detailem u tohoto looku je, že z pod svetru necháte vykukovat límeček, rukávy a spodní okraj košile. Zbytek oděvu už jsem zvolila upnutý, což zateplené koženkové kalhoty splňují a tak celkový outfit nepůsobí moc objemně.

IMG_8792

IMG_8801

Co se týče obuvi, vždy sázejte na kvalitní koženou, která skvěle dotvoří každý look, vydrží několik let, proto v botníku nepotřebujete nepřeberné množství. V přechodném období z nohou nesundáte kotníkové boty. Na vysokém podpatky unosíte do práce, na večírky, ale podpatek volte hlavně podle sebe, klidně sáhněte i po silnějším. Zaměřte se také na pohodlnější a nadčasovou klasiku. K mému zvolenému looku se kotníkové podpatky skvěle hodí, navíc přidávají na ženskostí. Tento střih bot perfektně užijete i na celodenní předvánoční nákupy.

IMG_8791

IMG_8804

Kožené kotníkové boty pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v přízemí v prodejně CCC.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána