Ve stylu hravého jara

Oranžovou barvu jedni milují, druzí nenávidí. Pokud patříte do druhé skupiny, mám pro vás tlumenější odstín a to rezavě oranžový, tzv. cihlový. Velmi ženské střihy a jemné barevné tóny se tu snoubí se sportovním i městským vzhledem. Módní výtvory, které se jen tak neomrzí a upoutají půvabnými detaily, potisky a lehkým objemem. Tento první outfit neomrzí a upoutá pozornost bodycon sukní, střihem i potiskem trička a overszie bundičkou. Navíc tyto jednotlivé kousky oblečení se dají snadno kombinovat s jinými, takže při oblékání ušetříte čas.

atrium_15_of_118

atrium_16_of_118

atrium_17_of_118

Modrá barva nemůže chybět v žádném dámském šatníku. Je perfektně kombinovatelná a dá se nosit celoročně. Na podzim a v zimě se krásně kombinuje se základními barvami, na jaře a v létě s kontrastními odstíny. Modrá vynikne perfektně třeba na saténu a samozřejmě na denimu. Pokud máte rády výrazné neonové barvy, můžete se těšit na letošní trendy kolekce. Vybírat můžete růžovou, světle zelenou, neonovou žlutou, oranžovou i výraznější odstín modré. Tyto zářivé odstíny vypadají výborně v kombinaci s černou nebo bílou a také s modrou. Pokud nejsou tyto barvy váš šálek kávy, rozhodněte se pro barevné doplňky.

atrium_29_of_118

atrium_21_of_118

atrium_25_of_118

4_1

Také už se nemůžete dočkat jara? Jsem na tom podobně, proto jsem pro vás připravila jarní inspiraci v podobě šatů, které by vám v šatníku neměly chybět. Můžete je nosit do práce a zároveň pro volný čas a kombinovat také dle nálady, kamkoliv. Tyto na figuríně splňují tento účel. Nebojte se tedy oranžové, symbolizuje optimismus, dobrou náladu, mládí, radost ze života a berte ji také jako oživení minimalistického outfitu.

2

1_2

3

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prvním patře v prodejně LINDEX.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána