Vaše oblíbené značky NOVĚ v Paláci Pardubice

Obchodní centrum Palác Pardubice se snaží neustále zlepšovat nabídku pro své zákazníky, proto vám v dnešním článku představím dvě nedávno otevřené prodejny. První novou prodejnou se špičkovým spodním prádlem je TEZENIS, který se nachází v přízemí obchodního centra. Jak jsou zákazníci u této značky zvyklí, kromě široké nabídky dámského spodního prádla, prádla pro muže a děti, zde najdou také kvalitní župany, punčochové zboží a oblečení pro ženy.

0

14

Základem každého outfitu (bohužel někdy často podceňovaným) je bezesporu dobře padnoucí spodní prádlo. Bývá to běh na dlouhou trať, najít to správné je pro někoho možná stále nesplněný cíl. Proto je potřeba hledat a zkoušet. Při návštěvě prodejny Tezenis najdete to, co potřebujete a co splní vaše očekávání. Zákazníci zde najdou spoustu hravých nápaditých modelů a neotřelých kombinací vzorů a barev. Květinové potisky, puntíkaté vzory, zvířecí motivy, fluorescenční barvy slušící džínovině, spodní prádlo hýřící se svěžími jarními a letními tóny. Tato italská značka spodního prádla a volnočasového oblečení vytváří mimořádně atraktivní nabídku modelů především pro mladší generaci, ale vyberou si i starší ročníky.

3

4

KRAJKA VŠUDE KAM SE PODÍVÁŠ
Mezi trendy letošního léta patří krajkové podprsenky, které si rozhodně nezaslouží, aby byly schované pod svršky, zkrátka si je zamilujete. Ačkoli jsme zvyklí, že se spodní prádlo nosí pod oblečením, u krajkových podprsenek je tomu úplně jinak. Pokud tedy máte dostatek odvahy a troufnete si nosit podprsenku tak, aby byla jednoduše vidět. V létě se nemusíte bát obléknout si na krajkovou podprsenku těsné tílko, zpod kterého necháte decentně vykukovat horní lem košíčků. Má to nápad, působí svůdně a zároveň elegantně.

1

5

Stylovou a cenově dostupnou obuv seženete ve znovu otevřeném obchodě CCC, který na 700 m2 představuje vedle módních bot i trendy doplňky. Moderně vybavená prodejna je největší ve východních Čechách, a tak uspokojí i opravdu náročné zákazníky. Držte krok s nejnovějšími trendy a vyberte si svůj model v přízemí obchodního centra. A z jakých kandidátů pro tuto sezónu můžete vybírat?

6

PANTOFLE
Pokud nevíte, v jakých botách letos v létě vyrazit do rozpálených ulic, tak zvolte jednoznačně pantofle. Už dávno tomu odzvonilo, kdy se nosily jen jako přezůvky. Abyste pantofle odlišili od těch klasických na doma a dodali outfitu náležitý šmrnc, zvolte pruhované s mašličkou. Můžete si vybrat z více odstínů, kterým dáte přednost vy, to necháme jen na vás. Ani s jedněmi rozhodně neuděláte chybu.

7

SANDÁLY NA PODPATKU
Všechny ženy milují podpatky, včetně mě. Nic nenahradí ten pocit, kdy vaše nohy vypadají o deset čísel delší, o několik kilo štíhlejší a taky zatraceně sexy. Sáhnout můžete po sandálech na podpatku. Modely s pásky ke kotníkům dodají vašim outfitům ten správný letní styl a boty se zapínáním kolem kotníku zajistí romantický vzhled a pocit bezpečí. V prodejně CCC si stoprocentně máte z čeho vybrat. Určitě jste nepřehlédly, že jsou letos zvířecí vzory hlavní trend. Vzor hadí kůže či leopardí potisk se drží zcela na špičce.

8

TENISKY
Tenisky jsou na módním výsluní už několik let a jsem si jistá, že to tak zůstane ještě hodně dlouho. Pokud vám ještě ve vaší teniskové výbavě chybí metalický pár, určitě neprohloupíte, když si jej pořídíte. Můžete je nosit v kombinaci jak se sportovním, tak i elegantnějším oblečením, takže nešlápnete vedle téměř s žádnou volbou outfitu.

9

ESPADRILKY
Když už vás tenisky nudí a vysoké podpatky nejsou pro vás to pravé, objevte kouzlo espadrilek. Jsou stylové, pohodlné a ideálně se hodí na jaro a léto. Nevíte k čemu je nosit? V podstatě téměř ke všemu volnočasovému a ležérně laděnému oblečení. Nejlépe samozřejmě vyniknou s oblíbenými šortkami, krátkými overaly, sukněmi či šaty. Zrovna tak ale můžete vsadit i na džíny nebo kalhoty sahající těsně nad kotníky. Výhodou těchto bot je jejich praktičnost, také vkusný design a pohodlí a že se dají se nosit do města i na pláž. Doufám, že se vám tyto trendy boty líbí stejně jako mně – výběr v CCC prodejně je rozhodně bohatý.

10

Nejenže prodejna CCC je mnohem hezčí, větší, přehlednější než kdy dříve, ale vybírat můžete ze širokého sortimentu. A na svoje si přijdou nejen ženy, ale také muže a děti, zkrátka zde si vybere každý a pro každou příležitost.

13

12

11

Veškeré zboží v tomto článku pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prodejně TEZENIS a CCC.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána