V námořnickém stylu

V předešlém článku jste mohli vidět příjemný letní outfit, kde hlavní roli měl květinový potisk. A v dnešním článku si ukážeme jakými dalšími vzory teď můžete osvěžit svůj šatník. Samozřejmě, pokud tady máme dámy čtenářky, které vzory nenosí a cítí se příjemně v minimalistickém oblečení, tak právě prvním lookem se můžou určitě inspirovat. Na začátek jenom ještě upřesním, že oba outfity jsou provedené do námořnického vzhledu, který je každé jaro a léto velmi aktuální.

Námořnickému stylu dominují tři barvy - především modrá a bílá s doplňkovou a oživovací barva je červená. Nosí se také i černobílá a bílá s různými odstíny modré. Celkový outfit se může ladit tón v tónu a doplnit o nějaký zajímavý doplněk - kabelka, boty či šperk.

pietro_filipi_31

V prvním looku si všimněte naprosto dokonalé letní maxi šaty v námořnické modré barvě. Díky této barvě perfektně vyniká kvalitní lehký materiál i volánový střih v dolní části šatů. Na zádech můžete vidět překřížené širší ramínka dodávající sexy vzhled. Takto můžete vyrazit na dovolenkovou romantickou procházku po pláži, určitě vyrazit na nákupy či večerní posezení u kvalitního vína na letní zahrádce. Pro denní nošení vám velkým pomocníkem proti slunečním paprskům poslouží dokonalý klobouk a na večer nesmí chybět ani praktická džínová bunda. Co se týče bot, můžete zvolit nízké sandálky, pantofle, ale skvěle budete vypadat i s modely na vyšším podpatku nebo klínku. Tento ouftit se nese v čistém stylu a hlavně modrobílá kombinace je vkusná v každém věku.

pietro_filipi_13

pietro_filipi_33

pietro_filipi_22

pietro_filipi_26

Základem každého námořnického šatníku je pruhované oblečení. Hlavní rolí o druhého looku hraje černo-bílý top v kombinaci s červenou barvou. Proužky u tohoto kousku jsou naprostou dominantou a díky šikmému provedení navíc zužují postavu. Dalším nejobvyklejším kouskem u námořnického stylu jsou úzké kalhoty. Právě tento střihově jednodušší model se perfektně hodí k výraznějšímu pruhovanému vršku. Určitě jste si všimly, že jsem zachycené provedení ozvláštnila o žlutý odstín. Celkový vzhled jsem doladila s pomocí saka, doplňků a bot. Kontrastní a nápaditý žlutý odstín na lodičkách a saku dodává pestrost a rozzářenost a navíc působí na první pohled nabíjecím dojmem nejen pro samotnou nositelku, ale i na její okolí. Námořnický vzhled se stal za poslední léta velice oblíbený hlavně díky jeho proměnlivosti – lze jej nosit vždy a ke každé příležitosti. Takto můžete vyrazit do práce, do města i na večerní drink.

promod_9

promod_3

promod_4

promod_6

Oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice.
První outfit: Šaty a bunda z prodejny PIETRO FILIPI (1. patro)
Druhý outfit: Veškeré oblečení i doplňky z prodejny PROMOD (přízemí)

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána