V čem vyrazit do práce?

V dnešním článku se můžete inspirovat outfity vhodné pro každodenní nošení do práce, které nikdy neomrzí. Naštěstí žijeme v době, kde pracovní móda už není jen o nudných kostýmcích, ale svůj šatník můžete obohatit o kousky, které pracovní dress code účinně oživí. Vybrala jsem tedy dva styly - na své si přijdou milovnice šatů i kalhot.

DSC_0013

Taktéž milujete svetry, svetrové cardigany a jiné pletené kousky na podzimní či zimní období? Není se čemu divit, protože je to snad nejpohodlnější kus oblečení, který má čestné místo v každém dámském šatníku a můžete po něm sáhnout kdykoli když je chladněji. Můžete je obléct do práce, do školy, na volný čas, prostě kamkoli. Když zvolíte ten správný druh svetru, tak vám zaručuji, že v něm můžete vypadat elegantně a klidně v něm vyrazit i na tu nejformálnější pracovní schůzku. 
Pokud se nechcete omezovat převládajícím chladnějším počasím, klidně si vemte oblíbené letní šaty a přehoďte na ně huňatý svetrový cardigan a perfektní outfit je na světe. Obout si můžete kotníkové boty nebo vysoké kozačky a když celkový outfit doplníte vhodným kloboukem, vytvoříte tak elegantní vzhled.

DSC_0037

DSC_0044

DSC_0049

DSC_0012

Svetrový cardigan naleznete v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v butiku TIMEOUT. Větší výběr kožených bot a kabelek doporučuji v prodejně BAŤA.

Pietro_Filipi_49

V šatníku je důležité mít stabilní kousky, které nepodléhají módním trendům, a pak pár kousků, které jsou sezonní a perfektně osvěží pracovní uniformu. Ke klasice, kterou už jistě máte doma, patří business košile. Pokud si najdete ten správný střih, tak si ji určitě vemte ve více barevných provedeních. U toho kousku určitě dbejte na kvalitu! Levnější značky vypadají někdy na první pohled pěkně, ale co se týče kvality, jsou bohužel někde jinde. Vyplatí se držet osvědčených konvenčních značek a raději si pár korun připlatit.
To stejné platí i při výběru elegantních kalhot, které jednoznačně patří do pracovního šatníku. Kromě černých, výbornou volbou jsou také nadčasové tmavě modré kalhoty rovného střihu.

Pietro_Filipi_38

Pietro_Filipi_42

Must-have zimního dámského šatníku je dlouhý vlněný kabát. Perfektním nápadem je tento konkrétní oboustranný kousek ve skvělé kombinaci barev, který využijete jak do práce, pro volný čas, ale i na jakoukoliv společenskou událost.
K pracovnímu looku patří i kabela. Tradiční business look jsem odlehčila netypickým elegantním batůžkem, kterým upoutáte tu správnou pozornost. Na závěr obujte třeba bílé minimalistické tenisky, pokud si to nemůžete dovolit, pak skvěle vypadají třeba mokasíny, boty pánského stylu nebo kotníkové boty. Pohodlnost bot závisí na tom, jak široký máte podpatek - jak je noha v botě stabilní. Takže pro boty, ve kterých musíte chodit celý den, platí čím vyšší, tím širší podpatek a tyhle tento požadavek naprosto splňují.

Pietro_Filipi_44

Pietro_Filipi_47

Veškeré oblečení, boty i doplňky druhého outfitu pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prvním patře v prodejně PIETRO FILIPI.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána