V čem na ples? Černou nic nezkazíte.

Plesové oblečení je součástí dokonalého vzhledu ve společnosti. Hlavním bodem při výběru šatů je intuice a zdravý rozum. Vybírejte šaty vždy s ohledem na postavu. Správně zvolený střih dokáže udělat s postavou divy a věnovat majitelce dostatek sebevědomí. Šaty či celkový plesový outfit musí podtrhnout ženskou krásu a působit elegantně. Pokud se i vy chystáte na ples a sháníte šaty, které budete chtít využít i při další příležitosti, zavítejte do obchodního centra Atrium Palác Pardubice, do prodejny Pietro Filipi, kde jsem pro vás vybrala několik inspirací. Protože tmavá barva opticky zeštíhluje, zaměřila jsem se na černou, s kterou nikdy nic nezkazíte.

DSC02404-Edit

Šaty můžou nejen zdůrazňovat přednosti, ale taky maskovat nedostatky, třeba širším bokům lichotí áčková sukně a dobře zvolený vršek vám zvýrazní užší pas. Větší bříško ukryje sukně s nášivkami růží, které jí dodávají slavnostní vzhled. Naprosto minimalistický střihem, ale díky zdobení a zvolenému materiálu je výrazným kouskem, který se perfektně hodí pro jakoukoliv slavnostnější příležitost.

DSC02395

Pokud se jedná o plesovou zábavu, kde neplatí přísný formální dress code a vy nefandíte sukním, sáhněte po kalhotách. Krásný palazzo střih dokáže působit velmi rafinovaně. Tento model skvěle prodlužuje nohy a hodí se více pro štíhlejší postavu. Kalhoty by měly být tak dlouhé, aby vám zakryly boty, ale zároveň byste je neměla tahat po zemi. Pro večerní styling jsem zvolila vršek ze stejného materiálu jako kalhoty a doplnila nadčasovými perlami. Pro denní nošení můžete zvolit více ležérnější i barvenější top či halenku.

DSC02332

DSC02352-Edit

Další inspiraci vhodnou pro maturitní ples, pokud nejste maturantka, je pouzdrový střih šatů. Pro rodiče, příbuzné se dlouhá róba příliš nehodí. Raději zvolte barevné koktejlky se zajímavým detailem nebo klasické černé pouzdrové šaty, které se hezky doplňují třeba s krajkou. V podobě hlubokého krajkového dekoltu nebudete působit vulgárně, ba naopak, trendy jemné odhalování působí sexy a elegantně. Stačí si jen troufnout.

DSC02420

Posledním outfitem nevládne černá barva, tu naleznete pouze na náhrdelníku a lodičkách. Střihem jednoduché šaty, ale barvou výraznější a nápaditější kousek, který se perfektně hodí pro myslivecký ples či na méně formální obecný ples. U tohoto střihu šatů je důležitá silueta přesýpacích hodin, útlý pas je základ. Takže pokud má žena prsa, pas a boky, tak není problém, ale pokud je postavou spíš jablko, tak bych doporučila módu, která se nezaměřuje na vytvarovaný pas. V šatech ve stylu 50. let můžete na plese vypadat jako diva - obujte jednoduché asymetrické lodičky a do ruky vezměte psaníčko. Pro denní nošení budete působit svěže a mladistvě v kombinaci s bílými teniskami a taškou přes rameno. A pokud chcete vypadat rafinovaně a nevyzývavě, zvolte pánské polobotky a hladkou kabelu. V těchto šatech můžete vypadat minimálně třikrát jinak.

DSC02446

DSC02476

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice,  v 1. patře v prodejně PIETRO FILIPI.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána