V čem na hudební festival?

Začíná sezóna letních hudebních festivalů a pokud se na nějaký chystáte, určitě si pečlivě promyslete, co na sebe. Momentálně venku nepřevládá teplé počasí, ale stejně sáhněte do svého šatníku po příjemném, vzdušném oblečení a v první řadě myslete na pohodlí. Na letní festival si můžete vzít různé bláznivé kombinace, maximálně se odvázat a vyzkoušet něco jiného, než normálně nosíte. Jestli jedete na festival autem, můžete si toho s sebou vzít pro jistotu víc.

c

Já jsem si pro Vás připravila tyto festivalové outfity. K nepostradatelným kouskům všech letních festivalů patří určitě džínové kraťasy. Doplnila jsem je o černé tílko s krajkou, pod které jsem si vzala nápaditou podprsenku. Odhalující ramena jsem zakryla splývavým kimonem s květinovým vzorem. Tento příjemný a vzdušný kousek je velice trendy, a navíc vás ochrání před sluncem a poslouží v chladnějším večeru. Pokud nejste příznivcem květin, můžete ho nahradit krajkovým lehkým přehozem. Co se týče bot, záleží už jen na vás, jaký styl zvolíte. Pokud se festival odehrává v přírodě, jsou ideální volbou vyšší boty nebo holínky, samozřejmě na nízkém podpatku, abyste v nich bez problémů vydržela celý den či noc. A aby byl festivalový vzhled dokonalý, nesmí chybět ani slaměný klobouk.

a

b

Co se týče módních vychytávek, je na festivalech dovoleno prakticky vše, ale nesnažte se na sebe strhnout pozornost za každou cenu. Festival není maškarní ples ani karneval. I jednoduchostí dokážete upoutat pozornost. Pokud vás neoslovují džínové šortky, zkuste dlouhou sukni, která nechybí snad na žádném festivalu. V sukni se budete cítit pohodlně, a navíc působí elegantně a žensky zároveň. Odhalená kůže k létu prostě patří a zkrácená délka topu může být příjemným zpestřením celého outfitu. V horkých dnech se často stává, že nohy otékají, proto je skvělou volbou otevřená a pohodlná obuv. Ani zde neopomíjíme základ letního šatníku - klobouk, který vás v horkých dnech ochrání před úpalem.

d_1

e

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána