Užijte si osobní péči módní stylistky

V době, ve které žijeme, je poměrně snadné ztratit se v moři povinností. Nedokážeme si vymezit prostor pro nás samotné a pokud nám to konečně vyjde, tak raději svůj volný čas darujeme své rodině, svým blízkým, či práci. Nechci říct, že to není správné, ale ruku na srdce, kdy naposled jste měly chvilku jen pro sebe? Nikdo jiný, než vy sama, si za vás čas na sebe samotnou neudělá. Naučte vážit si sebe sama a dovolte mi tu chvilku pro sebe zpříjemnit touto službou a podtrhnout vaši přirozenou krásu. Berte péči o sebe jako přirozenou součást života. Darujte si příjemný zážitek a užijete si osobní péči módní stylistky.

DSC_0606

DSC_0671

Já jako módní stylistka a blogerka, která miluje módu, vás provedu světem ženské krásy, ukážu vám jak vyzvednout vaši osobnost díky vkusnému oblékání a cítit se tak příjemně každý den. Žena si musí věřit, nepotřebuje se porovnávat s konkurencí a proto moji úlohou je doporučit vám jak by měl vypadat váš šatník. Ukážu vám, co je pro vaši postavu a celkovou osobnost vhodné, jaký styl oblékání vám sluší nejvíce, budu vám nápomocná při nákupech a spolu docílíme toho, že váš šatník bude snadněji kombinovatelný. Společně tak objevíme módní outfity, nadčasové kombinace a kouzlo každého dne, který stojí za to prožít s úsměvem a stylem.

DSC_0604

DSC_0740

DSC_0610

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána