Trendy letošního podzimu

ZVÍŘECÍ POTISKY

Tento podzim je příjemně divoký. Zvířecí potisky se opět vrací na módní scénu. Vlastně jsou takovými stálicemi každou sezónu, akorát je na každé z nás, zda sáhne po oblečení, obuvi či doplňcích. Základním pravidlem pro úspěšné kombinování zvířecího potisku je, že ostatní kousky zvolíte jednoduché a nejlépe v barvě vzoru. I když je tento vzor poměrně specifický, jeho výhodou je, že se dá kombinovat se všemi neutrálními tóny. Tento potisk je ale tak výrazný, že v tomto designu nenoste nic vyzývavého, myslím hluboké výstřihy svršku, či krátké vypasované sukně. Střih by měl být jednoduchý a elegantní. Já se v tomhle držím spíše při zemi, protože "méně je někdy více". Šaty v prvním outfitu jsem doplnila černým nadčasovým křivákem, hnědou kabelkou a černé lakované boty dodají celkovému looku eleganci i originalitu. Takto můžete vyrazit klidně do práce. Druhý typ šatů jsem doplnila černou pilotkou s kožíškem, na nohy obula kotníkové boty, přes rameno nasadila praktickou ledvinku a další podzimní outfit je na světě.

LEOO

LEO

První outfit včetně doplňků je k dostání v prodejně CAMAIEU.

DSC_0317

Bundu "pilotku" s kožíškem za skvělou cenu naleznete v prodejně TIMEOUT.

DSC_0361

PLETENÉ HŘEJIVÉ ŠATY

Nádherné šaty si nemusíte odepírat ani na podzim. Mezi takovými stálicemi zůstávají každoročně pletené šaty. Jsou nejenže trendy pro tuto sezónu, ale zároveň nejlepší variantou pro chladné dny. Hlavně velkou pozornost zaměřte na delší střihy a teplejší materiály, které zahřejí. V obchodech naleznete několik modelů. Moderní oversize (volnější) střih končící v polovině lýtek či nad kotníky. Pokud zvolíte volné šaty, tak je klidně přepásejte páskem, abyste zvýraznila pas. Dále pleteninové střihy šatů kopírující křivky těla, které můžete vidět na dnešních fotkách. Takové modely sluší nejen štíhlým ženám, mohou si je dovolit i ženy, které mají nějaké to kilo navíc a jsou vhodné i pro těhulky. Tyto šaty stačí zkombinovat třeba s punčochami, kotníčkovými boty, koženkovou bundou nebo kabátem a můžete vyrazit do ulic.

DSC_6594u

Černé podzimní šaty k dostání v prodejně H&M

DSC_6517upt

KŮŽE a KOZAČKY NAD KOLENA

Vysoké kozačky nad kolena jsou v kurzu již nějaký ten pátek, proto ani tato sezóna o ně není ochuzená. Je však potřeba je správně zkombinovat, abyste nevypadala jak kocour v botách. Já jsem k nim zvolila odvážnější kožené šortky, které jsem zjemnila klasickou bílou košilí volnějšího střihu a vršek doplnila o delší sako. Tento rok se však kožené kalhoty nenesou v rebelskému duchu, avšak jdou ruku v ruce s podzimní nonšalancí vlněných svetrů. Takže klidně si vemte k tomuto looku oversize teplý svetr a budete vypadat skvěle. Doplňky v tomto případě velkou roli nehrají, protože celkový outfit je sám o sobě nápaditý, a tak jsem ho dotáhla do správného konce perfektně propracovanou koženou kabelkou v podzimní barvě. Ta vyzvedne i jakoukoliv minimalistickou kombinaci.

2_1

Pokud sháníte moderní kozačky nad kolena zavítejte do obuvi CCC
Kvalitnou koženou kabelku seženete v prodejně BAŤA.

4_1

KABÁTY NEJEN V PODZIMNÍCH BARVÁCH

Ač se většinou zimní a podzimní měsíce nesou v duchu černé, šedé a hnědé, což je takovou samozřejmostí tohoto ročního období, tak tento rok přibívají i veselejší odstíny. Sychravé podzimní počasí letos můžete prozářit celou škálou barev od tyrkysové, růžové po slunečnicově žlutou, ale také výraznou červenou. Líbí se mi tento trend letošního podzimu, protože dokáže skvěle rozbít „podzimní šeď“ a dodat obličeji trochu barvy. Jestli si pořídíte hřejivý kousek svetříku s rolákem nebo bez, je na vás, ale já každopádně doporučuji sáhnout po barevných kabátech,  které lehce zkombinujete s jednoduchými kousky oblečení, například s modrými džíny a bílým vrškem budou tvořit super kombo.

698B73CA-0FD0-4408-81B3-F99B509E1D7C-378-0000006CEFAE1B3F

KABAT

Béžovou i šedou klasiku, ale také různé barevné odstíny kabátů za přijatelnou cenu naleznete v prodejně PROMOD.

kabatt

Kvalitnější kousky nádherných podzimních i zimních kabátů pořídíte v butiku PIETRO FILIPI.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána