Teddy coat

Podzimních či zimních kabátů není nikdy dost. Jediný kabát, který letos potřebujete a který patří mezi aktuální trendy kousky je tzv. teddy coat. Na ulicích je hodně k vidění a není se čemu divit, protože je z hrubšího materiálu, který perfektně zahřeje a navíc dodá pohodlí a to dokáže málokterý kabát. Zachrání vás před mrazem a zároveň vám dodá módní šmrnc. Je jen na vás, zda zvolíte vámi nošenou klasickou velikost nebo dáte přednost oversize stylu a délce ke kotníkům, který je letos hodně trendy.

IMG_3471

Kabátek značky ORSAY.

IMG_3474

Kabátek značky LINDEX.

Pokud o něm přemýšlíte a nevíte jakou barvu zvolit, pořiďte si velbloudí odstín, který se nejvíce unosí a je k dostání skoro v každém obchodě. Pro elegantnější ženy pracující v kancelářích a s povinností nosit do práce kostýmky či jiný striktně předepsaný dress code, zkuste světle béžovou nebo bílou barvu. Celkový outfit můžete doladit ve světlejších odstínech a obujte si k nim elegantní kozačky či kotníkové boty na podpatku a o elegantní outfit máte vystaráno. Teddy kabát lze sladit s volnějšími kalhotami a mokasínami, ale i s roztrhanými džínami s teniskami. Vypadá skvěle téměř se vším. Pokud chcete více ležérnější až sportovní look, slaďte s teplákovou soupravou a motorkářskými botami. Kombinujte a tvořte, nebojte se experimentovat a hlavně buďte v teple!

Veškeré kabátky naleznete v obchodním centru Atrium Palác Pardubice.

IMG_3470

IMG_3469

Kabátky značky CAMAIEU.

IMG_3720

A na závěr bych vám chtěla popřát do nového roku 2020, ať štěstí v životě máte a ve zdraví si každý den užíváte, také hodně lásky a radosti, ať váš svět je plný spokojenosti. 

Mějte se krásně ♥

Vaše stylistka Adriána