Ta pravá na vás čeká

Pohodlné crossbody, prostorné business kabelky nebo třeba moderní psaníčka či ledvinky patří mezi doplňky, bez kterých se žádná žena neobejde. Nejsou pouze praktickým pomocníkem, ale často se v nich skrývá celý náš svět. Nákupu kabelek se dá snadno podlehnout a mnohdy se pak stává, že jich máme stejných více, než by bylo potřeba. Ideálním řešením je mít od každé varianty jeden kvalitní kousek, který nám bude dělat radost dlouho. A jaké že jsou ty základní druhy kabelek, které by vám neměly chybět?

kara_19

kara_10

Nepostradatelným kouskem je jednoznačně černá klasika, která působí decentně a můžete ji nosit téměř na jakoukoliv příležitost. Je to nejvíce nositelná kabelka u žen všeobecně. Tak pokud máte oblíbenou právě černou, měla by být kvalitní kožená s nadčasovým dizajnem. Díky tomu ji využijete na několik let. Můžete si vybrat z různých druhů střihů, je už jenom na vás, který zvolit.

catss_1

kara_5

Letním must have kouskem a zároveň žhavou novinkou jsou kabelky ve výrazných odstínech. Pokud vám v šatníku převládají zemité odstíny nebo černá a bílá, tak každopádně potřebujete doplňky, co celý zbytek rozzáří. Taková oranžová nebo žlutá je právě skvělým doplňkem pro toto roční období.

cats_3

catssssss

Peněženky z pravé kůže byly a jsou znakem luxusu a elegance. Nosíme v nich nejen své peníze a platební karty, ale často i různé průkazky, vizitky a fotografie. Vyplatí se na své peněžence nešetřit a vsadit na pravou kůži. I když se to nezdá, peněženka nás reprezentuje. Při nákupu, platbě u benzinové pumpy i v restauraci na obchodním obědě, všude nás doprovází. Široký výběr peněženek různých tvarů, velikostí a barev i to nabízí butik KARA! Záleží tedy, zda jste klasici či sáhnete raději po nové trendy a jdete tak s dobou. Každopádně kožená peněženka vás bude reprezentovat kdekoli budete potřebovat,  nebojte se tak investovat do kvality materiálu i zpracování.

kara_9

kara_8

Kožený křivák je must have kouskem v každém dámském šatníku. Je to jako druhá kůže nositele, která nikdy nevyjde z módy. Tento univerzální kousek můžete nosit v podstatě celý rok a navíc se perfektně kombinuje. Nadčasovost koženého křiváku či kožené bundy ho dělá nesmrtelným kouskem, díky kterému můžete vypadat pokaždé úplně jinak. Jednou za dámu, jindy za romantičku nebo za rebelku.

kara_22

kara_31

catsssss

V butiku KARA si na své přijdou nejen fanoušci kvalitních kožených kabelek, ale i pásků, ale také milovníci šátků!

kara_35

catssss

KARA nabízí i překrásné kožené tašky, kožené bundy či pásky pro náročné muže. Špičková kvalita bez kompromisů. Každý kožený výrobek je vyladěný do posledního detailu tak, aby uživateli poskytl maximální komfort při nošení a při každodenním používáním.

catsss_1

Celkově kabelky a doplňky značky KARA (pořídíte na přízemí obchodního centra Atrium Palác Pardubice) spojuje čistá linie, nadčasovost a minimalistický design. Veškeré produkty jsou vyrobené z kvalitní kůže, která kabelkám dodává nejen krásnou barvu, ale i osobitý styl.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána