Svěží barvy a přírodní materiály

Při nákupování s klientkou se čas od času potýkám s tím, že sako je pro dámy vnímané jako součást business uniformy. Ty časy jsou už dávno pryč a zdaleka nejsou vhodné jen za počítač do kanceláře. Saka i celkově kostým můžete kombinovat s obyčejným tričkem i teniskami na procházku a na večerní party v kombinaci se sexy topem. Sako na léto vybírejte svěžejší barvy a z přírodního materiálu, jako je třeba lyocel, len nebo lehká bavlna. 

Promod_28

Promod_16

V dnešním outfite jsem zvolila výrazný kousek saka, ke kterému perfektně pasuje bílá barva. Nezapomeňte, že jednoduchost je vždy klíčem k úspěchu, inspirujte se tedy střihy vybraného oblečení. Materiál saka dodává vzhled lehkosti a romantické šaty a boty na podpatku dodají celému modelu eleganci. Velká praktická kabela se hodí jak do práce tak i na volný čas a tyhle boty unosíte kromě zimy v každém ročním období. Takto můžete vyrazit i na rodinné setkání či sváteční večeři.

Promod_10

Promod_26

Oblečení a doplňky Promod, které jsou ke každé kolekci speciálně navrženy, mají ženě dodat šarm, eleganci s cílem předávat dále francouzský módní styl. Oblečení je velice vkusně střižené, dobře padne na všechny typy postavy, a zároveň je ušito z pohodlných střihů a materiálu. Kolekce umožňuje kombinaci jednoduchého oblečení s nápadnými doplňky nebo s výraznými kousky jiného oblečení, které se hodí k celé kolekci, a působí vkusně a zajímavě. 

Promod_3

83344063_2644946032431916_3066993415137849236_o

Tato nadčasová móda je určena pro širokou věkovou skupinu žen a dívek, umožňuje tak každé ženě, aby si vytvořila svůj vlastní styl oblékání podle svého vkusu. V tomto ohledu je značka Promod pro zákaznice velice flexibilní, nediktuje přísně kombinace oděvů, a dává zákaznicím volnou ruku při výběru. 

Promod_8

Promod_7

V butiku můžete vybírat podle aktuálních trendů. Naleznete zde kousky pro milovnice boho stylu, letos se vrátila na módní scénu i květovaná móda,  slaměné doplňky, které k létu jednoznačně patří, dále dámy ocení i lehké materiály jako je len,  satén či vzdušná bavlna. Samozřejmosti je i elegantní černá klasika a pro dobrý pocit z pozitivní energie si můžete obléci něco krásného,  zářivého.

Promod_6

Promod_5

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně PROMOD.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána