SVĚŽE ELEGANTNÍ

I když nejoblíbenějšími kalhotami stále zůstávají džíny, určitě byste měla mít v šatníku i nějaké jiné. V poslední době v buticích s oblečením naleznete různé střihy kalhot a na různé příležitosti. Takovým základním kouskem, který by měl viset v šatníku každé z vás, jsou cigaretové kalhoty. Pokud některá z vás je nerada nosí, nebo vůbec se tomuto střihu kalhot brání, tak určitě děláte velkou chybu.

atrium_cervenec_57

Nevíte si rady s cigaretovým střihem nebo vůbec nevíte, jak tento střih kalhot vypadá ba dokonce nevíte s čím je kombinovat? Jsou to úzké kalhoty zkráceného střihu končící u kotníků či těsně nad nimi, kdy je vidět alespoň kousek holé nohy, čímž pomáhají rozbít souvislou linii. Pokud si k nim dáte klasické lodičky, vždycky to bude vypadat elegantně a nadčasově. S kotníkovými kozačkami, či lakovanými oxfordkami vytvoříte naprosto hvězdnou kombinaci. Stylový a přitom pohodlný outfit doladíte díky nízkým balerínám či podobné obuvi se střihem do špičky. 

atrium_cervenec_61

atrium_cervenec_66

Na fotkách je celkový outfit laděný do příjemných barev vhodných na přicházející babí léto. Takto můžete vyrazit do práce, na nákupy, oběd či večeři s partnerem nebo trávit i volný čas.

atrium_cervenec_67

Celý tento outfit (kromě bot a klobouku) pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně CAMAIEU.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána