Sukně a šaty na podzim v Tom Tailor

Ideální sukně na podzim je jednoznačně v midi délce. Kouzlo midi sukní se neustále vrací a snaží se očarovat věrné i nové dámy. Zvířecí motivy nebo květinové vzory jsou samozřejmě věčné, ale svou nadvládu postupně ztrácejí ve prospěch kostkovaného vzoru, který je na tento podzim zásadní. Tuto černo-bílou áčkovou sukni určitě můžete zkombinovat s jednobarevnými obepnutými tílky, triky, rolákem, záleží na počasí. Perfektně bude vypadat s koženou bundou, ale já jsem zvolila dlouhou teplou šálu, s kterou si můžete vyhrát. Hodně velkou šálu klidně omotejte jak na tlustý svetr, kabát či koženou bundu. Bude vám super teplo. Dle počasí k této sukýnce noste všechny druhy bot. Jako ulité k ní padnou tenisky i lodičky. V chladnějším období zvolte kotníkové boty až po vysoké kozačky. Pokud zvolíte objemnější vršek, menší kabelky, či psaníčka se k takovému looku hodí nejlépe.

Tom_Tailor_10

Tom_Tailor_13

Tom_Tailor_11

Tom_Tailor_15

Pokud patříte mezi milovnice šatů, rozhodně se jich nevzdávejte ani v chladnějším období. Můžete si samozřejmě pořídit nové, nebo zabrouzdat ve slevách a vybrat letní kousek za zlomek ceny. Tento typ šatů, který můžete vidět v druhém outfitu se dají perfektně nosit nejen v létě, ale i na podzim. Jednoduše zkombinujete s podzimní výbavou a máte krásný look na světe. Snadno se vrství například s koženou bundou, kabátkem a vypadají skvěle ke kotníkovým botám i kozačkám.

Tom_Tailor_28

Tom_Tailor_30

Tom_Tailor_2

Kabelku můžete zvolit v barvách, které jsou na šatech. Světle šedá i růžová krásně doplňuje celkový vzhled outfitu. 

Bata_16

Veškeré oblečení i doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně TOM TAILOR. Růžová kabelka a kotníkové boty jsou značky BAŤA.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána