SPORTOVNÍ OBLEČENÍ DO POSILOVNY

Chodíte pravidelně do fitness centra, běháte nebo jste teprve začátečníkem ve sportování? Ve vaši skříni naleznete pouze vytahaná, nefunkční trička a tepláky? I díky dnešnímu článku se můžete inspirovat, protože nejdůležitější ze všeho je, abyste se ve sportovním oblečení cítili pohodlně. I když při cvičení není úplně nutné být oblečená do posledních módních trendů, tak někoho z nás pěkné a trendy sportovní oblečení dokáže více motivovat k cvičení. Vybraná velikost fitness oblečení by měla perfektně sedět vaší postavě, vybírejte ho také dle praktičnosti, druhu cvičení a samozřejmě ať se v tom sama cítíte dobře.

a3_sport_36

a3_sport_11

a3_sport_12

Cestou do posilovny můžete zvolit nějakou pohodlnou teplákovou soupravu, příjemné volnější tričko a tenisky. Nesmí chybět ani prostornější sportovní taška, do které se vám vejde vše potřebné. Na trhu je několik druhů tašek, vyberte dle druhu cvičení a takovou, která se vám bude příjemně nosit. Ideálně s regulovaným popruhem - můžete pak nosit v ruce, přes rameno, nebo také přehodit křížem přes hlavu.

a3_sport_25

a3_sport_19

Co se týče konkrétního oblečení přímo pro sporty v posilovně, lepší jsou úplejší legíny než volné a široké tepláky - ty by se vám zbytečně zamotávali do posilovacích strojů a ještě by jste si ublížila. Vršek zvolte dle vašeho uvážení a pocitu. Někdo má rád těsné sportovní tričko, někdo zase volnější mikinu. Pokud chcete být trendy, sáhněte po mikině ve zkráceném střihu.
Důležitým kouskem oblečení je také správně zvolená podprsenka. Na cvičení nikdy nenoste klasickou podprsenku, ale speciální, určenou pro cvičení. Výběr záleží od velikosti prsou a druhu sportu. Měla by splňovat dostatečnou oporu, kterou u cvičení potřebujete. V žádném případě vám nesmí nikde zařezávat, ale naopak musí dobře chránit prsa, aby nedocházelo k narušování vazivové tkáně. Materiál zvolte stejný jako u funkčního oblečení, musí zejména odvádět pot.

a3_sport_27

a3_sport_24

a3_sport_15

Když uvažujete nad koupí nových tenisek, tady důležitou roli hraje především pohodlí a na jaký druh sportu budeme boty nosit. Dobře zvolená obuv do fitness centra by měla zajišťovat podporu i potřebné odpružení paty, měla by být lehká a prodyšná. Při sportu platí, že komfort je nadevše, proto investice do kvalitního sportovního oblečení a bot se jistě vyplatí.

a3_sport_31

Oblečení, boty pořídíte v obch. centru Atrium Palác Pardubice,  v prodejně  A3 SPORT (1. patro)

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána