Spodní prádlo podle vašich představ

Spodní prádlo je velice často spojováno spíše s výjimečnými příležitostmi, ať už je to první rande nebo den zamilovaných, ale podle nás by měl být pro ženu výjimečný každý den a k tomu právě spodní prádlo rozhodně patří. Pokud jste si při třídění šatníku pár podprsenek a kalhotek vyřádila nebo hledáte opravdu jedinečný kousek, který bude nejen vypadat dobře, ale bude také příjemný vaší pokožce, sáhněte po spodním prádle od INTIMISSIMI. Tato světová značka si zakládá na kvalitě, klasickém italském zpracování a jedinečných detailech.

at_a_2

at_a_14

Možná vám výběr spodního prádla usnadní dnešní článek, ve kterém jsem se zaměřila hlavně na nádhernou krajku, která vám dodá pocit luxusu, romantiky a nadčasovosti. A vy si můžete prohlédnout aktuální trendy a třeba i doplnit svůj šatník o nové kvalitní kousky, protože spodní prádlo je základ.

at_a_11

at_a_24

Můžete být romantička nebo rebelka, černé prádlo se neztratí ani u jedné z vás. V butiku najdete jak jednoduché modely, tak hlavně zdobené krajkou. Černý kousek určitě potěší i vašeho partnera, nejlépe nějaký odvážnější. Nejvíc sexy se budete cítit v červené barvě. Ta je spojována s láskou, vášní a sílou. A jaká jiná barva se tak hodí pro vánoční svátky, které jsou tady co nevidět, než právě červená?

at_a_30

at_a_23

Pokud pátráte po opravdu zajímavém kousku ve světlejším odstínu, tak si pořiďte takový, který bude originální střihem. Tělové prádlo by žádné ženě nemělo chybět. Působí vždy decentně a perfektně se hodí pod světlé kousky oblečení, protože pod nimi neprosvítá. Pokud tělová barva je pro vás nudná, zkuste třeba sáhnout po andělské bílé nebo třeba po zemitém či pudrovém odstínu.

at_a_5

at_a_4

Na výsluní se už několik sezón drží také krajková body, která vypadají famózně na všech typech postav. Stačí vybrat to správné, aby vám padlo jako ulité. Klidně je můžete nosit také místo topu, například ke kalhotovému kostýmu, k sukní nebo klidně k džínám a koženému křiváku. Vzbudíte tak dojem, že máte pod svrškem krajkované tričko.

022_x178_0529

at_a_15

K podzimu patří i hřejivé župany, ve kterém prolenošíte i celý deštivý víkend, ale na noc si oblékněte hebké pyžamo nebo pohodlnou košilku. Takové romantické posezení před krbem se sklenkou vína a oděná v saténovém županu může být začátkem příjemného večera.

at_a_16

at_a_8

Určitě každá z nás se chce cítit krásně, přitažlivě, stylově i komfortně. Ve spodním prádle od INTIMISSIMI se takto cítit budete, aniž byste se musela před někým svlékat. Pamatujte, přitažlivost a atraktivnost není podmíněna mírami modelek. Je to hlavně o vztahu sama k sobě.

116868431_10158610430102436_1067307504207298416_o Butik naleznete v prvním patře obchodního centra Atrium Palác Pardubice.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána