Sladěná na ples

Plesová sezóna je v plném proudu. Někdo plesy navštěvuje skoro každý týden a pro někoho je to poprvé. Vy co patříte k první skupině a už ani nevíte co na sebe, tak doporučuji vlastnit aspoň jedny univerzální šaty, ke kterým můžete obměňovat doplňky. Výběr šatů je velice zásadní. Každá máme jinou figuru, takže je potřeba najít ten správný střih, který lichotí vaší postavě. V dnešním článku vám ráda představím šaty, které se dají využit na více příležitosti, jako je zmiňovaný ples, také na svatbu, večírek nebo jinou společenskou událost. 

blog_a_5_of_34

blog_a_23_of_34

blog_a_8_of_34

Za hvězdou večera budete určitě s maxi délkou. V tomto modelu se budete cítit pohodlně a žensky. Jednoduché střihem, zajímavé výstřihem a jedinečné barvou. Tento nádherný kousek bude sedět skoro každé ženě. Šaty mají velice zajímavý výstřih s všitým náhrdelníkem, zde šperk na krk zcela vynechte. Celkově šaty vynikají svoji nádhernou barvou, která je ještě ve skutečnosti krásnější než na fotkách. Proto bych šperky volila jednoduché a nadčasové - perfektně se k ním hodí perly (stačí náušnice a prsten). K večerní róbě  jednoznačně patří podpatky. Jsou dokonalé v tom, že nádherně protáhnou postavu a pomohu ženě se cítit sebevědomě. Pokud se jedná o ples, je vhodné zvolit otevřenou obuv s nižším podpatkem. Samozřejmě, pokud si v podpatcích moc nevěříte, tak raději zvolte například baleríny, které jsou ale slavnostní, třeba se třpytem. V ruce vám nesmí chybět malá kabelka či psaníčko, ve které budete potřebovat rtěnku a dokonalý parfém.

blog_a_3_of_34

Celý outfit pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice
Šaty FERATT, Psaníčko a boty BAŤA, Parfém a rtěnky SEPHORA, Šperky KLENOTY AURUM

blog_a_13_of_34

blog_a_10_of_34

blog_a_29_of_34

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána