Sebevědomá v květinovém vzoru

Co dělat, když vás už chladné počasí nebaví a musíte kvůli němu nosit stále ty stejné věci pořád dokola? Tak v dnešním článku vám přináším velice příjemnou jarní kombinaci, kterou můžete zkusit vytáhnout ze svého šatníku už teď. A pokud tyto kousky nemáte, navštivte prodejnu Lindex v obchodním centru Atrium Palác Pardubice,  a máte vystaráno.

DSC05926

Důležité je, a já to svým klientkám opakuji pořád dokola, že pocit je v oblékání nejdůležitější.
Abyste celý den strávila ve spatně zvoleném outfitu a byla z toho nesvá, možná až vynervovaná, vám za to nestojí. Určitě jste nejednou slyšely slavný a hlavně pravdivý citát "Móda je pomíjivá, ale styl je věčný". S tímto názorem se ztotožňuji, ale ještě ráda doplním, že styl si dáma i pán vybuduje tehdy, když si obleče něco, v čem se cítí dobře. To znamená, jak je subjektivně i objektivně skvělé, když bude chodit sebevědomě, narovnaně, s hlavou vztyčenou a může to aplikovat i pro běžné nošení. Když tohle se vám podaří, jste tomu svému stylu na správně cestě.

DSC05891

DSC05921

Ať se vrátím k dnešnímu looku. Květované vzory se dají nosit celoročně a ideální v období, když venku nejsou ještě úplně jarní teploty, protože se dokážeme krásně naladit na teplejší období a přivolat očekávané jaro. Květy nemusíte volit jen na bežné nošení, ale i na slavnostejší příležitost a také i do kanceláře. Pouzdrové a neutrální sukně vyměňte za veselé květované kalhoty. Tento výraznější kousek zkombinujte s jednobarevnou halenkou, košilí nebo obyčejným topem. Klidně si můžete obléct rolák. Přes outfit přehoďte trenchcoat a hurá do práce. Pro večerní příležitost vyměňte praktickou kabelku za psaníčko či crossbody a můžete si být jisté, že party si perfektně užijete.

DSC05889

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prvním patře v prodejně LINDEX.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána