Šaty pro tropické dny

Milé dámy asi víte, že šatů není nikdy dost a na nákup nových letních kousků ještě rozhodně není pozdě. Inspiraci můžete najít třeba v prodejně Lindex. A na které letní nedopustím já? Jednoznačně na vzdušné letní šaty, protože jsou ženské, něžné a sluší všem dámám bez ohledu na věk či postavu.

lindex_26

Dlouhé vzdušné šaty jsou symbolem léta stejně jako květinový potisk, který je letos oblíbený u každé módní značky. Můžete si je pořídit v různém barevném provedení, ale citrusové barvy jsou aktuálně trendy. Tyhle volné šaty z příjemného materiálu se skvěle hodí do parných dnů, protože hezky profukují, nikde neškrtí a jsou zkrátka příjemné. Jsou pohodlné, navíc se nemusíte bát, že by někde vykukovalo něco, co nemá. Mnoho žen tvrdí, že s malou výškou se nedají nosit, ale opak je pravdou. Maxi délka je snad nejuniverzálnější ze všech.

lindex_23

lindex_9

lindex_13

Dlouhé šaty prodlužují postavu, a pokud z nich chcete vytěžit maximum, vezměte si k nim sandálky na vysokém podpatku. Vysoké ženy mohou v klidu sáhnout po páskových placatých botách. Šaty můžete přepásat páskem a podtrhnout tak ženskou siluetu nebo je nechte volně vlát a probuďte v sobě boho styl.  Lze je obléct do práce, na svatbu, společenskou akci, nebo jen tak, když vyrážíte na výlet s rodinou nebo na dovolenou k moři. Ač jde o ryze letní oděv, užijete ho také na podzim. Postačí je doplnit křivákem a na nohy vzít kotníkové tenisky nebo biker boty. Zkrátka dlouhé šaty mají jen samá pozitiva.

lindex_19

lindex_25

lindex_1

Šaty, pásek a kabelku pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prvním patře v prodejně LINDEX.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána