Šaty na svatbu či garden party

Dostala jste pozvánku na svatbu, zahradní party nebo vás čeká důležitá pracovní večeře? Ideálním oblečením pro takovou příležitost jsou jednoznačně šaty. Mezi povinnou letní výbavu rozhodně patří romantický střih šatů, ve kterých zazáříte jako host na svatbě nebo je můžete využít i na různé společenské večírky. Když se zaměříme na svatební odlehčený outfit v kostele, na úřadě, na louce nebo třeba na pláži, tak mějme na paměti, že stále je to slavnostní příležitost. A pokud na pozvánce není uveden předepsaný dresscode, zaměřte se hlavně na střih, barvu a vybírejte si z příjemných látek, ve kterých se budete cítit pohodlně. 

atrium_duben_1

atrium_duben_17

atrium_duben_10

V dnešním článku můžete vidět jeden takový naprosto jednoduchý a přitom velice elegantní uvolněný outfit vhodný na výše uvedené události. Protože konečně nastalo nádherné teplé počasí, pořiďte si šaty, které unosíte i během léta. Na svatbu se nehodí bílé barvy, bílá v ten den patří jen nevěstě. Také bych nedoporučovala černou barvu, protože vám bude v tropických dnech horko. Ideální volbou jsou pudrové odstíny. V romantických barvách budete vypadat skvěle nejen na svatbě, ale i na každém zahradním večírku i procházce městem. Dobrou volbou jsou jednobarevné šaty zdobené krajkou. Nevhodné jsou různé flitry a příliš třpytivé doplňky.

atrium_duben_3

atrium_duben_5

Při nákupu zapomeňte na příliš těsné střihy a hodně krátké sukně, na svatbu ani pracovní večírek se rozhodně nehodí. Skvělým výběrem je vzdušný střih, ve kterém se budete cítit žensky i sexy. Šaty můžete doplnit zajímavými barevnými lodičkami, nešlápnete vedle ani klasickými v neutrální barvě. Pokud vám vysoké boty nejsou pohodlné, balerínky do špičky jsou dobrou alternativou. Kabelka na svatbu musí být společenská, proto zvolte malou kabelku do ruky či psaníčko. Milovnice klobouků perfektně dotáhnou celkový outfit a nemusí řešit hairstyling.

atrium_duben_13

atrium_duben_12

atrium_duben_18

Šaty LUGGI WOMEN′S (první patro obch. centra Atrium Palác Pardubice),  Klobouk H&M.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána