ROZZAŘTE SEBE I OKOLÍ

Po mimořádně horkém létu se o slovo pomalu hlásí podzim, ale není třeba smutnit, protože před podzimem je nejdříve babí léto, které má také svou neopakovatelnou atmosféru. Akorát co je nepříjemné, že ráno je zima a odpoledne teplo. Přesto i tato odchylka v počasí nabízí možnost být stylová a dokonale připravená na obě podoby počasí. V tomto článku vám přináším inspiraci jak k takovému počasí přizpůsobit i svůj šatník.

cats_1

Pokud si chcete ještě léto prodloužit, zvolte žluté odstíny. Barva tepla, slunečních paprsků vykouzlí veselou náladu nejen vám, ale i kolemjdoucích. Není ani složité tuto barvu kombinovat a ladit do jakéhokoliv outfitu jako se na první pohled zdá. Bát se jí určitě nemusíte, sluší všem. Ovšem, stačí jen nějaký menší doplněk jako je teplejší šála nebo perfektně také vypadají i žluté boty. K jednoduchému outfitu nazujte žluté lodičky a celkový outfit bude působit velice zajímavě a stylově.

z_71_of_138

z_82_of_138

z_69_of_138

z_74_of_138

z_81_of_138

Já jsem zvolila extravagantnější look, kde hlavní roli hraje právě žlutý odstín. Skvěle vypadá v kombinaci s jakoukoliv džínovinou. Když volíte více oděvů ve stejné barvě, snažte se dodržovat podobnou intenzitu barev.  Pokud je vaše žlutá zářivá, doplňte ji další zářivou barvou, pokud je jemnější, pak jemnějším odstínem. Protože jsem se snažila poukázat na mladistvý look, nebála jsem namixovat více barev. K přicházejícímu podzimu se tradičně hodí khaki odstíny. V této kombinaci budete jednoznačně nepřehlédnutelná a hlavně i v sychravém počasí vám dodá energii.

z_58_of_138

Celý tento outfit pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně PROMOD.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána