Pracovní den

Čas strávený dojížděním za práci nemusí být otrava. Pokud máte domluvenou schůzku na druhé straně republiky, nechte auto doma a vyrazte vlakem. Zabalte si s sebou vynikající zákusek, rozečtenou knihu a v klidu nastartujte nový pracovní den jinak než obvykle. Cestování vlakem může být tak příjemným zážitkem a také můžete poznat nové tváře. I  díky takovému způsobu zvýšíte svou pracovní produktivitu a zároveň zpestřite pracovní rutinu. 

30.1

V takovém případě přizpůsobte i pracovní dresscode. Šaty totiž dělají člověka a dojem, který uděláte na zákazníky nebo obchodní partnery, se do velké míry promítne v tom, jak poté oni budou hodnotit vaši společnou schůzku. Samozřejmostí je být hezky oblečená a upravená, jak se sluší a patří pro pozici, kterou vykonáváte. Pokud jste na cestách, outfit je také tomu přizpůsoben. Určitě zvolte elegantnější verzi se špetkou ležérnosti. Vhodnou volbou jsou košile, halenky, které spolu s jednoduchými či lehce zdobenými džínami vytvoří krásný a neotřelý outfit, který je přesto vhodný i do práce. Klasické černé sako je klasika, ale pokud zvolíte sako s dvouřadým zapínáním budete vypadat stylově. V chladnějším počasí nesmí chybět ani pokrývka hlavy. K takovému outfitu obujte místo podpatků nízké boty. Je to taková jistota, že se budete cítit příjemně a pohodlně a navíc díky nim dosáhnete jiné úrovně stylu.

30.5

30.4

Černá působí elegantně, navíc zeštíhluje, a pokud ji umíte doplnit zajímavými detaily, nikdo vás nebude označovat za černou můru. Mnohokrát je černý outfit lepší než afektovaná kombinace všemožných barev. Pokud se tedy rozhodnete na obchodní schůzku v jednobarevném outfitu, soustřeďte se na to, aby šly odstíny jednotlivých kousků ruku v ruce. V druhém looku jsem zvolila všechny nesmrtelné kousky oděvu stejného odstínu a aby to nepůsobilo dost fádně, namixovala alespoň zajímavé textury materiálu. Nakonec jsem celý outfit rozzářila a ozvláštnila kontrastním kloboukem. Pro větší pohodlí vyměňte podpatky za nízké boty z prvního outfitu.

DSC_2495

DSC_2510

Čepice z prvního outfitu a košile H&M, Klobouk LINDEX, Rolák H&M, Kabát PIETRO FILIPI

DSC_2501

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána