Pořiďte si velbloudí kabát

Všechny obchody se každé roční období inspirují světovými návrháři, kteří určují, co se bude danou sezónu nosit. Kdy jindy si návrháři mohou vyhrát s teplými barvami, než právě na podzim? Podzimní barvy jsou perfektně kombinovatelné, krásné a hlavně sluší všem. Proto jsem si pro vás připravila jeden takový nadčasový look, který se nese na vlně podzimu a díky němuž zazáříte. Zároveň vám přináším skvělý tip na kousek svršku, který seženete v běžném obchodě a v dámském šatníku vydrží několik let. 

26.2

26.1

Skvělým tipem pro toto roční období je jednoznačně camel barva, tedy velbloudí barva. Tento odstín je totiž každoroční hvězda podzimní i zimní sezóny. Kabát v této barvě dodá naprosto krásný až elegantní vzhled celkovému outfitu a je vhodný pro každodenní běžné nošení. Můžete ho obléknout na schůzku v kombinaci s kostýmkem, sukní i k šatům, ale také i k volnočasovým modelům. Perfektně vypadá i s džíny.

26.3

26.5

Modré džíny, černý rolák, zajímavý šperk, kvalitní kabelka a nadčasový kabát. Tímto nikdy nic nezkazíte a dohromady to vypadá vždycky perfektně. Francouzský šarm získáte pomocí baretu s kšiltem a ponožkové boty dodají outfitu tu správnou tečku.

26.4

Zavítejte i vy do obchodního centra Atrium Palác Pardubice a poříďte si úžasný kabát v prodejně PROMOD.

cats

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána