Podzimní trendy 2017

Také smutníte za vysokými teplotami? Bohužel léto je v závěru a čeká nás krásně barvený podzim. V dnešním článku můžete zahlédnout několik trendů letošního podzimu, tak se nechte příjemně navnadit a zároveň nalákat do obchodních řetězců ATRIUM Palác Pardubice,  ve kterých si určitě vyberete. Mnou dnešní vyfocené modely jsou od značek PROMOD, TAKKO FASHION, GERRY WEBER, GUESS.  Podzime, vítej!

DSC_1945

KŮŽE
Letošní podzim můžeme přivítat oblíbeným materiálem a to kůží, koženkou, či koženkovým vzhledem. Obchodní řetězce nabízejí různá zpracování, střihy i nadměrné velikosti. Přestože koženka může působit až provokativně, nebojte se a dejte jí šanci. Tento „drsný“ materiál se dá kontrastně zjemnit a vyvážit i jinými materiály. V dnešním outfitu můžete vidět klasický střih koženkové bundičky, kterou jsem doplnila o romantickou krajku na halence. Z celkového looku srší dávka elegance a to mohu říct i o kalhotách s lehce koženkovým nádechem. Pro denní nošení doporučuji zvolit boty alespoň na nižším podpatku, módní nezbytností je také stylově korespondující kabelka. Letošní odstíny kůže jsou bohaté, od hnědých, karamelových až po výraznější odstín žluté, oranžové, či nikdy nestárnoucí černé klasiky. Tento výrazný materiál naleznete na sukních, sáčkách, teplých zimních bundách i šatech.

DSC_1964

PODZIMNÍ TRENDY OBUV
Černá barva je nejen elegantní, ale má v sobě kouzlo, na které byste neměla zapomínat ani při nákupu nových podzimních bot. Nabídka černých bot vás doslova překvapí; vybrat si můžete mezi lesklými lakovanými modely, matnými semišovými nebo koženými modely. Tyto podzimní boty vás rozhodně zaujmou, protože se hodí ke všemu oblečení a na každou příležitost. Pokud máte ráda extravaganci, zvolte podzimní boty se cvočky, mašlemi, zipy nebo třásněmi.

DSC_1960_1

DSC_1950

KVĚTINY
Nejenom výrazné barvy zdobí letošní podzim, ale také květinový potisk, který můžete vidět na jakémkoliv druhu oblečení či doplňcích. Jejich bohaté kombinování nemá hranici. Určitě si tento trend co nejdříve pořiďte a uvidíte, že vás to bude bavit, protože květiny patří k žene odjakživa.

DSC_1968

DSC_1966

BARVY PODZIMU
Na každou sezónu se připravuje vzorník trendy barev podle známých návrhářů z přehlídkových mol. Na podzim 2017 bylo zařazeno několik odstínů - od výrazných sytých odstínů dominuje červená, tmavě modrá, tradiční vínová, dále jasná smaragdová i klasické cihlové a hnědé odstíny. Na první pohled nesourodé odstíny však spolu vytváří dokonalou souhru. Výrazně propojují neutrální barvy jako jemná baby růžová a šedá. Pokud preferujete více nositelné a kombinovatelné barevné kombinace, stranou nezůstávají ani neutrální odstíny, a samozřejmě převažují i zemité tóny přesně tak, jak si od podzimu žádáme.

DSC_1973

DSC_1969_1

MIKINY S APLIKACEMI
Mikiny, či pletené svetry jsou i letos velice moderní. Romantickou něžnost vám dodají pudrové odstíny i třpytivé flitry či všitá zdobená krajka. Tyto modely s aplikacemi jsou velice pěknou záležitostí a navíc upoutají pozornost.

DSC_1971

KOSTKY
Kostkované košile dávno nejsou pouze pánskou záležitostí. Je to naprosto vděčný kousek do dámského šatníku, který z módy nikdy nevyšel. Tento styl si oblíbí především ženy, které se rády cítí uvolněně a svobodně. Káro košile se dají lehce kombinovat. Stačí si vybrat barvu ze vzoru košile a promítnout ji do zbytku outfitu, například pomocí doplňků. Podzimní kolekce nabízejí i „flanelky“. Na dotek velmi příjemné a pro chladnější dny i praktické. Kostkovaný či károvaný vzor můžete také mít na plédu, kabátu, sukni, kalhotech, je opravdu spousta možností. Pokud si nejste v této oblasti jisté, zvolte třeba šálu s tímto vzorem, která vás zahřeje a bude vypadat stylově.

DSC_1997

TŘÁSNĚ
Návrat hlásí i třásně ve své, dalo by se říct, drzejší verzi. Podzim i zima se bude jenom hemžit výraznými, barevnými třásněmi na kabelkách, bundách, ale také na sukních či šatech. Pokud se vám třásně nechtějí nosit přímo na těle, přesuňte je do rukou. Pro denní nošení jsou kabelky nepostradatelnou součástí života snad každé ženy a díky třásní bude působit i jako designový a neodolatelný doplněk. Obchody nabízejí s třásněmi téměř cokoliv, stačí si jen vybrat.

DSC_2001

PÁSKY
Pásky ohlásily tento rok svůj návrat. Hlavně se jedná o široké i korzetové pásky. Nosit je můžete opravdu přes cokoliv, přes šaty, přes kabát, přes sukni. Tento trend je velmi oblíbený především u žen, protože s dobře zvoleným modelem doplněným páskem se dá pěkně zvýraznit silueta. Vůbec se nebojte sáhnout po nějakém výrazném, zajímavém pásku a ozvláštnit jím třeba jednoduché šaty. Pokud páskům neholdujete, zvolte trend tzv. všitého pásku. Tento střih perfektně zvýrazňuje ženský pas. Můžete je vidět na topech, šatech i košilích.

DSC_2013

NÁPISY
Typografie je téměř na každém rohu. Můžete ji vidět snad v každém módním obchodě a to na topech, tričkách, svetrech, bundách, kabelkách i doplňcích. Velmi oblíbené jsou s nápisy velkoměst nebo s originálními hesly.

DSC_2007

ČERVENÁ
Tahle na první pohled nepřehlédnutelná barva hrála hlavní roli na přehlídkách na týdnech módy. Letošní modely obsahovaly červenou od hlavy až k patě, na normální nošení se tento trend dá ošidit. Ať je to kombinace červených bot a červených rtů nebo červených nehtů a červené kabelky. V dnešním outfitě můžete vidět tento nádherný odstín na kožené bundičce, která je nezbytnou součástí dámského šatníku. Dokáže na jedné straně vykouzlit elegantní ženský model, a na druhé straně z vás udělá rozvernou drsňačku či dráždivou rockerku. Záleží jen na dané příležitosti, vašem vkusu a momentální náladě. Červenou barvu můžete kombinovat, samozřejmě, s černou, dále s tmavě modrou nebo s béžovou.

DSC_1977

DSC_1983

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, či toužíte po změně zevnějšku sebe samotné, nebo potřebujete pomoci vybrat vhodné oblečení na určitou příležitost, tak nakupování se stylistkou je tím ideálním řešením! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Pokud máte zájem o mé služby stylistky, využijte je bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Registrujte si volné termíny zde.

Mějte se krásně a těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána