Podzimní ladění s přírodou

Chladnější dny jsou tu! V lese vidíme několik odstínů zelené a hnědé, listí zabarvené do béžové, žluté, oranžové a červené. A právě takové teplé hřejivé tóny k sobě přirozeně patří. Sluší nejen přírodě, ale lichotí i nám. Ve starším článku už jsem zmiňovala jaké jsou letošní podzimní trendy, například, co se týká barev, že nesmíme zapomenout na výrazně červenou, hořčicově žlutou, vínovou a stříbrnou. Ale u dnešního oblečení to bude jinak. Přináším podzimní ladění s přírodou, tak až ráno zase nebudete vědět, co na sebe, nechte se inspirovat. 

DSC_1533

Oba dnešní podzimní outfity září v barvách, ze kterých čiší teplo, radost, příjemný pocit. V prvním looku jsem volila elegantní černou v kombinaci s nevýraznou šedou a celkový look ozvláštnila mou oblíbenou teplou hnědou barvou. K podzimu jednoznačně patří vrstvení a také hřejivé kožišinové vesty. A zapomenout nesmíme ani na kabelky. Pokud nepotřebujeme mít velkou praktickou, sáhneme po kabelce, která je skvělým doplňkem a rozzáří i pozvedne každý model outfitu.

1

2

3

4

V druhém looku hlavní roli hrají vysoké kozačky po kolena, které jsou nepostradatelným kouskem v šatníku každé ženy. Stylově oživí i každodenní outfit moderní ženy, která se chce líbit a zároveň mít nohy v teple. Tento outfit jsem volila na volný čas, v kombinaci s elegantními i volnočasovými šaty v khaki barvě a nadčasovou koženkovou bundou. Šaty jsou v tak perfektním střihu, že se dají nosit na několik způsobů a kdekoliv. Vždy vám přidají styl, eleganci a odlišnost. I tuto sezónu vládne oblíbená vojenská khaki a přírodní hnědá. 

5

6

7

8

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, či toužíte po změně zevnějšku sebe samotné, nebo potřebujete pomoci vybrat vhodné oblečení na určitou příležitost, tak nakupování se stylistkou je tím ideálním řešením! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Pokud máte zájem o mé služby stylistky, využijte je bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Registrujte si volné termíny zde.

Mějte se krásně a těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána