Podzimní bunda, která zahřeje

Hnědá je rozhodně jednou z top barev každého podzimu. V minulém příspěvku jsem vám doporučila nestárnoucí velbloudí odstín, tentokrát se zaměřím na teplou čokoládově hnědou. Tato barva jednak funguje jako univerzální, takže ji můžete zkombinovat téměř s jakoukoli jinou barvou, a současně je sama o sobě výrazná, takže stačí i jeden kousek, abyste měla zajímavý outfit. Kromě toho díky ní každý kousek oblečení, nehledě na jeho cenu, působí dražší a luxusnější.

at_21

Nastal ideální čas obléknout si bundičky, které nás zahřejí a zároveň vypadají stylově a žensky. Taková kožená bunda či křivák je perfektně univerzálním kouskem, který by rozhodně ve vašem podzimním šatníku neměl chybět. Aktuálně jsou v kurzu křiváky s kožíškem. Pokud tedy ještě sháníte ten pravý, určitě zavítejte do obchodního centra Palác Pardubice, konkrétně do prodejny Timeout. Existuje nepřeberné množství druhů a barev. Kromě hnědého Timeout nabízí také semišovou variantu křiváků v růžové barvě. Teď už si stačí jen vybrat, který z nich vám sedne nejlépe.

at_24

at_31

Bundu s kožíškem můžete vzít na vrch, doplnit teplou šálou, zkombinovat se sukní, džínami i šaty a spolu s podzimními vysokými botami. Vyrazte v ní klidně do práce, stejně tak se hodí i na večírek nebo jen tak do města. Ať už ji oblečete k čemukoliv, budete vypadat stylově a mladistvě a to se počítá.

at_19

Timeout_2

Samozřejmě, pánové si také přijdou na své, pánská móda značky Timeout je velice rozmanitá, lze z čeho vybírat.

at_33

at_34

Veškeré oblečení pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně TIMEOUT.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána