Podzim je zpět

Babí léto je v plném proudu a podzim už klepe na dveře, proto vám přináším inspiraci pro letošní trendy podzimní kousky. Tentokrát jsem zavítala do prodejny DESIGUAL a sáhla po tradičních podzimních odstínech v čele s mou oblíbenou khaki. Do oka mi padlo toto nádherné kombo, které můžete využít pro více příležitostí a kombinovat s různými barvami i styly.

at_b_5

Do kolekcí pro tuto sezónu se vrací kapsáče. Možná si říkáte, že je to čistě pánská část oděvu, ale i v dámském provedení to vypadá velice zajímavě a pokud se dobře nakombinují, můžete vykouzlit elegantní až sexy outfit. Nechte se odvázat a inspirovat mými tipy.

at_b_13

Já jsem vytvořila takový neformální kostýmový look, který se hodí spíše pro volný čas nebo i na večerní akci. Nemusíte se bát ani kombinace kapsáše s vysokými sandálky, které celý outfit odlehčí.

at_b_9

V každém dámském šatníku by mělo být bílé tričko, to je prostě základ. A pokud nevíte a přemýšlíte s čím vlastně kapsáče obléct, tak právě s bílým tričkem a teniskami ve stejné barvě neuděláte nikdy chybu.

at_b_3

Pokud se chcete cítit jako rebelka, na bílé tričko oblečte černý křivák a bílé tenisky vyměňte za černé biker boty případně martensky, které dotvoří drsňácký look.

Zajímavou kombinací utvoří kapsáče s topem z lehkých jemných látek, např. satén, šifón. Oblečte je dohromady, doplňte o elegantní sako a obujte lodičky nebo lakované oxfordky.

at_b_2

Když už je opravdu chladno, vytáhněte svetr, přehoďte přes něho trenchcoat a na hlavu nasaďte třeba kapitánskou čapku. Na nohy můžete obout trendy chelsea boty, které by vám na podzim neměly chybět.

at_b_1

Skvělým doplňkem k tomuto typu kalhot jsou oblíbené ledvinky. Mohou se nosit jak kolem pasu, tak i křížem přes tělo. Já jsem zvolila praktičtější doplněk než klasická kabelka a to batoh, který je v módě už nějaký ten pátek. Celkově batohy jsou pohodlné, nepřekáží při dobíhání městské hromadné dopravy, při větší zátěži netlačí na rameni a většinou se do nich vejde více než do leckteré kabelky. 

at_b_8_1

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v přízemí obchodního centra Atrium Palác Pardubice, v prodejně DESIGUAL.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu BEZPLATNĚ díky programu Atrium Palác Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥