Podzim je už tady!

Podzimní období je už tady a s ním i pochmurné počasí, a ještě pochmurnější nálada. Samozřejmě toto roční období má svoje pozitiva. Co se týče pestrosti barev, tak je jedno z nejkrásnějších období roku a málokdo nepodlehne jeho kouzlu, tak si pojďme tento podzim maximálně užít. Posezení s kamarádkou nad horkou čokoládou dokáže skvěle zlepšit náladu. Podzimní výlety s chutným obědem a horkým čajem s rodinou či partnerem zpříjemní jakýkoliv den. 

at_12

Letošní módní trendy podzimu nás vyvedou z podzimního splínu, a to díky od hlavy až po paty barevným outfitům, netradičním kombinacím a výrazným doplňkům. Ať už potřebujete obnovit šatník na podzim anebo hledáte jen trochu inspirace, tak mám pro vás připravený tento příjemný look z prodejny Promod, kterou naleznete v přízemí obchodního centra Palác Pardubice.

at_7

at_5

at_14

Jak už to bývá, i letos se můžeme těšit na záplavu přírodních tónů, které jsou v tomto období žádané. Pokud preferujete černou klasiku, je také vítaná, ale určitě ji zkombinujte s výraznějšími odstíny. Dominantní barvou mého celkového outfitu je výrazná žlutá. Stejně jak v létě, tak i na podzim je perfektní variantou na zpestření looku a nálady zároveň. Už nějakou dobu jsou trendy elegantní kalhoty zvané culottes nebo palazzo. Pokud pravidelně sledujte tento blog, tak jistě víte, že tento střih kalhot se už zde objevil. Co vám budu říkat, oblíbila jsem si je hlavně pro jejích praktičnost a pohodlnost. Dříve kousek určený především do sekce business se stále více nosí ve spojení s basic tričky, teniskami, koženými či džínovými bundičkami. Výhodou širokých, volně střižených kalhot je, že perfektně vytvarují postavu a dodají nositelce na ženskosti. Navíc je lze zahrnout do všech stylů. V kombinaci s volnočasovým sakem a větší kabelkou můžete vyrazit do práce i na nákupy.

at_10

at_3

at_8

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně PROMOD.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána