PLISOVANÉ ŠATY PRO MILOVNICE ŽENSKOSTI

Plisované módní oblečení je velice populární už několik sezón. Možná si pamatujete plisované sukně ještě z minulosti, ze šatníků vašich maminek či babiček. Je dobře, že tento trend je pořád populární, protože materiál se zajímavou strukturou připoutá pozornost a určitě patří mezi oděvní kousky, které působí vždycky elegantně a šik. Výhodou je také univerzálnost - plisované oblečení si můžete vzít do práce, na volný čas a také vyrazit na večírek či do divadla. Jeden takový nadčasový kousek vám představuji v tomto článku.

 

atrium_cervenec_39

Na fotkách krásně vynikají černé plisované šaty, které působí velmi žensky a elegantně a šaty se dají nosit po celý rok. Já jsem vytvořila letní outfit, který si můžete obléct na večeři či odpoledne s mužem v nějaké plážové restauraci s výhledem na moře. Ale také díky pozadí na fotkách si dokážu přestavit romantickou procházku uličkami v Itálii či Francii. Šaty jsem ozvláštnila šátkem v pase, který si samozřejmě můžete odvázat po nacpaném bříšku po večeři a vznikne příjemný uvolněný styl. Podle výšky vaší postavy vyberte vhodnou obuv. Já jsem se rozhodla pro kotníkové boty, které obepínají nohu. Samozřejmostí je malá praktická kabelka pro nezbytnosti a když má řemínek přes rameno, tak je to navíc pohodlnější varianta. Celkový outfit působí šmrncovně a žensky.

atrium_cervenec_29

atrium_cervenec_28

atrium_cervenec_30

atrium_cervenec_31

Celý tento outfit pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice.
Šaty, klobouk H&M (přízemí) 
Boty BAŤA (přízemí)

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána