Oživte svůj šatník barvičkami!

Pruhy už dávno nejsou znamením námořníků a vězňů. Ať svislé, nebo horizontální, dnes zdobí nejen šaty, ale i halenky, topy či kalhoty. Většinou jsou v dvoubarveném provedení, ale v dnešním článku vás chci inspirovat vícebarvenými proužky. Proužky jsou více-méně typická letní záležitost, ale tento nápaditý kousek se perfektně hodí jak na jaro, tak i do podzimního počasí. Barvičky nikdy nevyjdou z módy a perfektně rozjasní celkový vzhled každé nositelky.

DSC07544-Edit

DSC07526

V dnešní době jsou trendy kombinování barev mnohem benevolentnější a můžete si dovolit skoro cokoliv. K těmto konkrétním šatům můžete zvolit jakoukoliv barvu rtěnky či laku na nehty. Tady se nemusíte velmi soustředit na oblečení, protože pestrost šatů vám krásně nahrává. V jiném případě vybírejte v souladu s tím, co máte na sobě.

A níže se dozvíte více o tom, jak si vybrat lak na nehty či rtěnku, aby vám to hezky ladilo s celkovým outfitem.

DSC07565

DSC07571

Laky na nehty
Pokud vás ale nebaví přizpůsobovat oblečení k barvě na nehty anebo složitě vymýšlet, který lak se hodí právě k tomuhle outfitu, jednoznačně zvolte nude odstíny laků na nehty. Nude znamená široká škála tělových odstínů připomínajících barvu lidské kůže. A také to může být tělová barva se světle růžovým, jemné oranžovým nebo béžovým podtónem. Doporučuji vybírat podle vaší barvy pokožky. Když máte studený podtón pleti, zvolte studenější nude odstíny a naopak.  K takovým odstínům si můžete de facto obléknout cokoli a stále budete vypadat skvěle. 

DSC00897

DSC00898

dermm

Rtěnky na rty
Každá žena by měla vlastnit několik barev rtěnek. Výběr rtěnky je jednoduchá záležitost, ale ruku na srdce, která z vás stojí v obchodě před desítkami odstínů a ví přesně, který vám sluší? Z regálu na nás číhá neuvěřitelné množství druhů a barev rtěnek. Více či méně syté, lesklé i matné, přírodní i vysoce trvanlivé, objemové. Jaká rtěnka se ke komu hodí, tak na to žádné univerzální moudro podle mě neexistuje. Samozřejmě se můžete držet základních pravidel s teplými a studenými podtóny - pokud je barva lehce do modra, bude slušet holkám se studeným podtónem pleti, pokud je spíš do oranžova, lépe sedne teplejším typům. Tvrzení, co se k čemu hodí, budou vždy jen pocitové. Proto pokud se v něčem cítíte dobře, intuitivně se asi umíte sladit. Například flitrované či jiné výrazné šaty by měly zůstat svou krásou dominantní. Rtěnka v barvě mocca nepřebije jas šatů a přitom je výrazná. Pokud máte jemné barvy šatů, například bílé nebo růžové, červená rtěnka vás rozhodně oživí. Když zvolíte černou eleganci, tak přesně tohle si žádá sytě růžovou nebo oranžovou rtěnku. 

DSC00904

DSC00896

DSC00812

Celkový outfit včetně doplňků pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice.

Šaty, bunda, brýle ORSAY / Boty BAŤA / Květiny HOLANDSKÉ KVĚTINY / Rtěnky a laky na nehty DERMACOL

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána