Originální sukně, kterou si zamilujete!

Letní teploty jsou už bohužel pryč a vy nevíte co na sebe? Zbožňujete sukně a teď máte starosti jak je v tomto počasí nosit? Nemusíte se ničeho obávat i tento naprosto ženský kousek oděvu zařaďte v tomto přicházejícím ročním období do svého šatníku. Skvělá midi délka sukně se perfektně hodí nejen na babí léto, ale i do pochmurnějšího podzimního počasí.

z_120_of_138

z_114_of_138

V dnešním článku jsem přichystala elegantní outfit s rebelským nádechem. Jedním z trendů letošního podzimu je kožená sukně ať už je pouzdrová, áčkového střihu nebo kolová. Tento neobvyklý zavinovací střih sluší každé ženě, je velmi variabilním a nositelným kouskem, který může vypadat pokaždé jinak. Do práce ji můžete zkombinovat s volnější halenkou, klasickou bílou košilí, různými elegantnějšími topy či úzkým pleteným rolákem. Na to přehoďte sako, křivák a v tomto období se k těmto sukním perfektně hodí i dlouhé kabáty.

z_133_of_138

z_137_of_138

K jednobarevné sukni klidně zvolte i vzorované vršky, s různými zajímavými detaily či střihy. A pokud se chystáte do města, na víkendový výlet, nebo pokud nemáte v práci daný striktní dress code, v kombinaci se svetříkem nebo bomberem budete vypadat stylově. Tenhle kousek oblečení bude vypadat i pohodlně a uvolněně, když si vezmete na nohy tenisky nebo mokasíny. A podzimní stylový outfit je na světě. 

z_135_of_138

z_130_of_138

Celý tento outfit (kromě bot) pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně PROMOD.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána