Odstíny hnědé

Jaro se nese více-méně v duchu pestrých barev, ale pro milovnice neutrálních odstínů, jako je krémová, béžová a hnědá, si přijdou taky na své. Tyto barevné odstíny nejenže působí velice elegantně, ale tvoří neutrální základ pro kombinování s výraznými tóny. Takže jarní pestré odstíny se dají perfektně sladit s těmi přírodními. A dámy, které obvykle nosí černou nebo šedou, nebojte se do svého běžného outfitu vložit alespoň jeden hnědý kus. Doporučuji pořídit si na začátek aspoň tři kousky, ideálně úplně odlišné, třeba sukni, šaty a kabát.

DSC_0574

DSC_0590

Pro dnešní look jsem vytvořila jeden naprosto simply outfit, který nikdy nevyjde z módy. Možná pro někoho nudné a podzimní, ale pro mně velice příjemné, nenucené a v tomto se cítím vždycky dobře. Výraznější hnědý kabát krásně ladí s kotníkovými botami, nesmí chybět ani kabelka v podobném odstínu, jemnost celkového looku dodává béžová halenka a to vše v kombinaci s černými kalhotami vytváří minimalistický elegantní outfit.

DSC_0567

DSC_0578

Hnědá barva funguje jako univerzální a praktický odstín, takže ji můžete zkombinovat téměř s jakoukoli jinou barvou, a současně je sama o sobě výrazná, takže stačí i jeden kousek, abyste měla zajímavý outfit. Kromě toho díky ní každý kousek oblečení, nehledě na jeho cenu, působí dražší, luxusnější a nadčasově.
Níže se můžete podívat co aktuálně nabízí obchodní řetězce v nákupním centru Atrium Palác Pardubice a s jakými jinými barvami můžete hnědou zkombinovat. Určitě zařaďte i vy do svého šatníku hnědý odstín, odvděčí se vám svojí kombinovatelností a nadčasovostí.

IMG_4432

Na příchod jara se již teď můžete připravit díky šťavnatým barvičkám, které jsou absolutním hitem sezony. Zářivá zelená v kombinaci s hnědou ? Je to bláznivé? Ani náhodou, posuďte sami. Nádherná a nevšední kombinace, která dodáva styl, škoda, že se na ulicí moc často nevidí.

IMG_4452

IMG_4436

Skořicový odstín a modrá džínovina. Naprosto dokonalý kontrast, který dá vyniknout oběma barvám. Třešničkou celkového outfitu vytvoří kombinace s kotníkovými botami ve stejném či podobném odstínu.

IMG_4440

IMG_4456

Kombinace hnědé s růžovou? Možná nepředstavitelné, ale zde vidíte, že stačí zvolit správné tóny a budete překvapená, jak si padnou. Takže světle hnědé sako s jemně růžovou halenkou můžete vzít kamkoliv. 

IMG_4441_1

Hnědá s klasickou černou. Když nedokážete opustit svou oblíbenou černou, nevadí. Spojte ji s hnědou a uvidíte, že si ladí. Mezi nejčastěji používanými jsou černé kalhoty nebo doplňky jako boty či kabelka.

IMG_4438

IMG_4447

IMG_4450

Hnědá koženková bunda s džínami vypadá skvěle.

IMG_4446_1

IMG_4455

Veškeré oblečení a doplňky pořidite v nákupním centru Atrium Palác Pardubice, v prodejnách PROMOD, CAMAIEU, CCC.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána