Oblečte se do slunečného podzimu

Móda někdy vypadá, že je nějaká komplikovaná věda, ale většinou je to vyjádření samotné nositelky. Někdy to vypadá krásně, vše se vším ladí, jindy zase kroutíme hlavou. A proto důležité je, mít ve svém šatníku základy. Tehdy se vaše outfity dají stavět mnohem snadněji a i díky tomu si vytvoříte svůj vlastní styl, ve kterém se budete cítit elegantně, sexy a zároveň to budete umět nosit i v běžném životě.

27.1

Vždy by měly ve vaší skříni viset minimálně jedny klasické elegantní černé kalhoty. Tímto kouskem nikdy nic nezkazíte a můžete je zkombinovat do jakéhokoli stylu. Růžová je pro někoho barvou velice sladkou, pokud to s ní přeženete tak až nevkusnou, ale pro někoho zas opakem. Je hravá, veselá, připomínající dětství. A jak se cítím v růžové já? Než vám odpovím, tak při mé práci módní stylistky nevěnuji přehnanou pozornost barevné typologii a to z jediného důvodu. Pokaždé zdůrazňuji, že každá z nás si může dovolit jakoukoliv barvu. Důležitým bodem je vybrat ten správný odstín a hlavně cítit se v něm příjemně. Ideální je začít s růžovými doplňky, ty sluší opravdu každé ženě a to bez rozdílu věku a v kombinaci s neutrálním oblečením vypadají nádherně a čistě. Já upřednostňuji spíše sytější až tmavší odstín, jak můžete vidět v dnešním looku, ale pudrová je více nositelná.

27.2

Na fotografiích můžete vidět lehčí verzi trenčkotu, který se perfektně hodí do teplého podzimního počasí. Tímto stylovým lookem můžete oslnit na pracovní schůzce nebo i méně formálním pohovoru. Celkový outfit se hodí i pro neformální večírek nebo i rande. Ale i žena, která miluje lodičky, si od podpatků jednou za čas ráda odpočine a raději nazuje legendární tenisky. Tenisky v posledních letech mají v našich botnících jasné místo. Nejsou určené jenom na sport, ale nosíme je už častěji i k elegantním modelům a samozřejmě k volnočasové módě. Takže pokud vás čeká rušnější den s několika schůzkami a s přesunem autem, s lehkým srdcem vyměňte lodičky za nestárnoucí klasiku, kterou obouvá celý svět, za bílé tenisky v minimalistickém provedení.

27.3

27.4

27.6

TIP NA NÁKUPY obchodního centra Atrium Palác Pardubice:
 - Novou kolekci pro trenčkoty naleznete v prodejnách PROMOD, ORSAY, CAMAIEU, PIETRO FILIPI.
- Klasické černé kalhoty doporučuji v buticích ORSAY, H&M.
 - Ze širokého výběru podpatků můžete vybírat v prodejnách obuvi CCCDEICHMANN.
- Na kožené a kvalitní tenisky jsou zaměřené prodejny ECCOGEOX.

27.5

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána