Nové šaty do vašeho šatníku

Nezbytnou součástí dámského šatníku by měly byt jednobarevné šaty, tentokrát jsem navštívila prodejnu ORSAY a sáhla po nesmrtelné barvě a maxi délce. Právě šaty jsou vděčným kouskem oblečení, který dokáže zakrýt spoustu nedostatků, musíte ale zvolit ty nejideálnější.

orsay_3

V dnešním outfitu jsem zvolila střih, který je vhodný i pro postavu typu hrušky. Charakteristické u teto postavy je, že má žena širší boky a silnější stehna, ale naopak malá ramena a útlý pas. V tomto případě je potřeba zdůraznit zejména horní část těla. Ideálním střihem jsou odhalená ramena a pokud máte drobná prsa, ty nabudou na objemu díky volánkům v dekoltu. V tomto případě můžete vršek ozdobit i výrazným šperkem.

orsay_1

Co se týče spodní částí, vhodné jsou áčkové sukně s délkou u kolen, ale i maxi délka, která je v jednoduchém střihu bez jakýkoliv skladů, volánů v dolní části šatů, ty jsou zcela nevhodné. Vždy je hlavní myslet na to, že je potřeba zaujmout vrškem, aby se odvedla pozornost od nedokonalého spodku. Pásek v pase ještě navíc zvýrazní štíhlejší pas, což je velkým pozitivem.

orsay_27

Celkový outfit jsem doladila must-have kousky letošního léta, jako je slaměný klobouk v kombinaci s kabelkou, kterou využijete nejen v letních měsících, ale během celého roku. Obuv jsem zvolila typickou letní, klidně můžete obout i tenisky či sandálky nebo espadrilky. Večer, když je chladněji přehoďte koženou nebo riflovou bundu a vznikne vám neotřela a zajímavá kombinace. Můžete také vzít přes maxi šaty klasickou košili a přepásat ji v pase na uzel a doplnit třeba bílými perlami, takto docílíte elegantní outfit.

orsay_23

Návrháři značky ORSAY pro vás připravili i další krásné kousky z nové kolekce, díky které se obléknete od hlavy až k patě ve stylu nejnovějších módních trendů. Podívejte se na oblečení, ve kterém budete vypadat dokonale a cítit se pohodlně v každé situaci. Vybere si určitě každá.

catss

cats_2

catsss

orsay_12

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně ORSAY.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána