Nosíte rády zvířecí potisky?

Zvířecí vzory se nosí vždycky bez ohledu na to, co právě hlásají módní trendy. Bohužel, některé ženy si myslí, že zvířecí potisk je vulgární, jiné zase neví, jak se to nosí. Ve skutečnosti, zvířecí motiv na oblečení či doplňcích vypadá velmi krásně a dokáže pozvedou obyčejný look. Stačí dodržovat pravidla, aby se zabránilo "lacinému" efektu a vytvořilo příjemný až elegantní outfit.
V první řadě nekombinujte více kousků oblečení s tímto vzorem. Věřte, že jeden stačí, stále mějte na paměti, že "méně je více“. Na začátek si můžete být jisté, že když zvolíte jen jeden kousek oděvu nebo doplňku, budete vypadat stylově. Všeobecně budou tyto zvířecí motivy vypadat nejlépe k jednoduchým věcem, radím tedy se držet ve zbytku outfitu černé nebo bílé.

DSC05963-Edit

DSC05970

V dnešním příspěvku jsem zvolila průsvitné síťované šaty se zebřím vzorem. Elegantního vzhledu jsem dosáhla díky příjemné spodní košilce, která perfektně sedí na postavě. Pas jsem zvýraznila trendy páskem, který se krásně doplňuje s kabelkou. Pokud chcete dosáhnout stylového, ležérního vzhledu, sáhněte po kombinaci šaty s džínami. Na denní nošení obujte klidně nějaké boty bez podpatku, ideální budou kožené lakované polobotky nebo plátěné tenisky a rockový styl dosáhněte biker botami s plochou podrážkou. V kombinaci s kotníkovými podpatky můžete vyrazit na nějakou večerní akci. Celkový outfit se dá v teplejším období krásné rozzářit výraznější barvou na kabelce, také můžete zvolit i barvenější obuv. Šaty doplňte černým koženým křivákem a můžete vyrazit na večírek. Pro denní nošení si klidně přes šaty oblečte denimovou bundu nebo nějaký blejzr. Objevte i kouzlo univerzálních kapitánek, které můžete nosit, jak je rok dlouhý. Stylová čepice s retro nádechem vypadá perfektně třeba ke kožené bundě či k zimnímu kabátu.

DSC05982-Edit

DSC05955

DSC05960

Veškeré oblečení a doplňky pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, v prvním patře v prodejně LINDEX a boty jsou zakoupené na přízemí v prodejně BAŤA.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána