Nesmrtelná klasika

Tato jednoduchá kombinace nikdy nezklame. Tenisky a džíny můžete nosit stále dokola a obměňovat je různými způsoby. Celkově džínovina je materiál, který dominuje našim šatníkům už řadu let a ani nadcházející jarní sezóna na tom nic nezmění. Tato varianta je ideální pro vaše "comfy dny", kdy se správně zvolenými teniskami budete trendy i ve zcela sportovním outfitu.

DSC05855

Vaši pozornost určitě upoutala také růžová prošívaná bunda s lehkou umělou výplní, která si najde své místo v každém dámském šatníku, a to jak na podzim, tak na přicházející jaro. Dá se nosit v ležérním stylu, jak můžete vidět na dnešních fotkách nebo ve velmi vkusně zvoleném kompletu, který je doplněný například o lesklé boty na nízkém podpatku a o elegantní kabelku. Tato bunda je naprosto všestranná, a tak skvěle doplní jak sportovní, tak elegantní modely.

DSC05835

DSC05849

Stálice a jednoduché kousky ve volnočasové módě, jako klasické modré džíny, proužkovaná mikina a tenisky, dávají prostor zajímavým doplňkům. A proto jsem celkový outfit oživila jak barevnou kombinací, prostornou kabelkou a na nohy nazula barevné sportovní tenisky, u kterých platí, čím výraznější, tím lepší. Na první jarní paprsky patří mezi "must have" doplňky jednoznačně brýle a takto můžete vyrazit do města na nákupy, do fitness centra i na jarní procházku.

DSC05838-Edit

Kompletní outfit pořídíte v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně PROMOD.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána