Nepřehlédnutelná na podzim

Jedním z hlavních trendů letošního podzimu jsou ponožkové kotníčkové boty. Protože tato bota končí v oblasti kotníků, opticky nohy zkracuje. Pokud jste tedy nižšího vzrůstu, určitě zvolte tento styl bot na podpatcích. Skvěle padnou těm, které se pyšní štíhlou postavou a dlouhými nohami. Dokonale zdůrazní siluetu nohy, jelikož díky elasticitě perfektně přilnou k lýtku každé nositelky. Unosíte je snad ke všemu. Perfektně se hodí k úzkým slim kalhotám, ale také k sukním jakékoliv délky. Já jsem je zkombinovala k elegantní sukni v midi délce. Tento plisovaný kousek perfektně barevně rozráží celkový outfit a díky jejímu střihu zdůrazňuje ženskost.

IMG_8405

IMG_8424

Dalším skvělým oděvem, který unosíte na podzim i v zimě a to každý rok,  je rolák. Je to jeden z must-have kousků, který je stylový a praktický zároveň a ani já na něj nedám dopustit. Rolák vám určitě nesmí v šatníku chybět. Je lehce kombinovatelný, dá se nosit na mnoho způsobů a navíc vaši postavu opticky prodlouží. A aby outfit nebyl příliš elegantní, ubrala jsem na eleganci koženkovým křivákem. Tento podzimně laděný outfit jsem oživila také barevnou kabelkou. Celkově to vypadá nápadité, ale zároveň jednoduché. 

IMG_8410

IMG_8420

Boty jsou zakoupené v obchodním centru Atrium Palác Pardubice, na přízemí v prodejně BAŤA a rolák v prodejně H&M.

Pokud si nevíte rady se svým šatníkem, neumíte se v nákupech orientovat a rozhodovat, potřebujete v tomto nasměrovat, tak nakupování s módní stylistkou je tím správným řešením. Darujte si zážitek a spojte příjemné s užitečným. Módní stylistka vám ušetří čas i peníze a pomůže vám se cítit a vypadat skvěle! Využijte tuto službu bezplatně díky programu PALÁC Pardubice! Nechte si ode mně poradit a stravme spolu hodinu společného nakupování. Registrujte si volné termíny zde.

Těším se na vás ♥

Vaše stylistka Adriána